Kehribar 11. yeni bölüm fragmanında olaylar karışıyor!

Güncelleme Tarihi:

Kehribar 11. yeni bölüm fragmanında olaylar karışıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2016 11:50

Kehribar'da aksiyon dolu bir bölüm daha izleyecilerini bekliyor. Kehribar'ın yayınlanacak 11.bölümünde heyecan eksik olmuyor. Dizinin hayranlarını bu hafta şaşırtan bir teklif bekliyor. Musa ve Orhan arasında bakın neler yaşanacak. İşte Kehribar 11.bölüm fragmanı..

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Kehribar 11. yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Orhan'ın oğlunu kaybetme tehlikesiyle karşı karşı olduğu son bölümde yaşananlar izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. 11. yeni bölüm fragmanı yayınlanan Kehribar'da bu hafta neler yaşanacak? Gürkan Uygun ve Ayça Varlıer'in başrollerinde olduğu Kehribar başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

10. bölümüyle çok konuşulan Kehribar  Orhan ile Leyla'nın araya giren yirmi yılını ve sonrasında yaşanacakları konu alıyor, senaryosunu ise Sinan Tuzcu ve Ali Aydın kaleme alıyor.

KEHRİBAR 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Orhan ve Leyla yeni bir hayatı yaşama hayalleri kurmaktadır.

Orhan, babasından ve dedesinden kalan toprakları, Veli'nin Musa ile birlik olma oyunu ile kaybetme tehlikesindedir. Musa'nın amacına, Orhan'ı topraksız, köksüz bırakma hedefine ulaşmasına ramak kalmıştır. Beklenmeyen olur ve Musa, aslında kendi kazdığı kuyuya düştüğünü fark eder. Oğuz Doğu, Orhan Yarımcalı'ya açtığı savaşın cephelerini büyütmüş, Orhan'ı en sevdikleri ile vurmaya kara vermiştir.

Orhan, dört bir yanını sarmış düşmanları ile geri adım atmadan savaşmaktadır. Leyla ve Kemal ile ilgili öğrendiği gerçekler, ailesini düşmanlarından koruma dürtüsü Orhan'ın dengesini bozacak, doğru olanı yapmak için Murat Hoca'dan yardım isteyecektir. Sorularının cevabının kendi içinde olduğunu anladığında, riskli bir karar verir. Orhan ve Leyla her şeyi bırakıp yeni bir hayatı yaşama hayallerini kurarlarken, başlarına geleceklerden habersizlerdir. Düşman, peşlerini bırakmayacak! Orhan yine ailesi için, ondan yardım isteyen mazlumlar için fedakarlık yapmak zorunda kalacaktır. Canından bir parça olan oğlu, avuçlarının arasından kayıp gitmek üzereyken Orhan onu kaybetmemek için çırpınır.

Haberin Devamı

KEHRİBAR 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

 

KEHRİBAR 11. BÖLÜM FRAGMANI-2

ORHAN, OĞUZ DOĞU'YU ÖLDÜRECEK Mİ?

Â

Kehribar 11. yeni bölüm fragmanında olaylar karışıyor

KEHRÄ°BAR HAKKINDA

Genel Hikaye
Yapımcı : Süreç Film
Yönetmen : Yıldız Hülya Bilban
Senaryo : Sinan Tuzcu ve Ali Aydın
Oyuncular : Gürkan Uygun (Orhan Yarımcalı), Ayça Varlıer (Leyla Bozoğlu), Necip Memili (Musa Bozoğlu), Özge Özder (Adile Genştald Yarımcalı), Aslıhan Güner (Bahar Bozoğlu), Fırat Altunmeşe (Kemal Bozoğlu), Yağmur Aydan (Meltem Yarımcalı)

Ölesiye aşık olan iki genç; Orhan ile Leyla'nın araya giren yirmi yılını ve sonrasında yaşanacakları konu alan dizinin başrollerini Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Necip Memili paylaşıyor. Sürükleyici bir aşk hikâyesini anlatacak olan Kehribar'ın yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu, yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban, senaryosunu ise Sinan Tuzcu ve Ali Aydın'ın üstleniyor.

Sessiz, sakin, kendi deminde yaşayıp giden Orhan Yarımcalı'nın, Almanya'dan yirmi yıl sonra memleketine dönüşünü, çektiği hasretlik, sevdiklerinden uzak kalmasına sebep kin ve bitmeyen öfkenin hikâyesi Kehribar… Nam-ı diğer "Yarımcalı Orhan"ın Türkiye'nin en meşhur kabadayılarından biri olma hikayesi. İlk ve tek aşkı Leyla'dan ayrı yaşadığı yirmi yıl boyunca, kendi içine kapanıp, bir gün içinde ki yalnızlıktan geri dönüşünün hikâyesi Kehribar. Çok yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizide ayrıca Özge Özder, Aslıhan Güner, Nazmi Kırık, Fırat Altınmeşe, Yağmur Aydan, Aslıhan Güner, Umut Karadağ, Ahmet Uz, Sibel Taşçıoğlu ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!