Keçiören bürokratları iftar yemeğinde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Keçiören bürokratları iftar yemeğinde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2006 00:00

Keçiörenli bürokratlar belediyenin verdiği iftar yemeğinde buluştu. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un ilçe bürokratlarına geleneksel olarak verdiği iftar yemeğine Keçiören Kaymakamı Ali Galip Saral, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Taluğ, Keçiören İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve diğer bürokratlar olmak üzere Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve belediye bürokratları katıldı.

İftar yemeklerinin insanları bir araya getiren birlik ve rahmet günleri olduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, yemeğe katılanların Ramazan ayını ve yaklaşan Ramazan Bayramları’nı kutladı.

Keçiören’deki bütün kurumların uyum içerisinde çalışarak Keçiören’e büyük hizmetler verdiklerini belirten Başkan Altınok sözlerine şöyle devam etti:

"Bu yemek ilçemize hizmet edenlerin bir araya gelmelerine vesile olmuştur. Hepimizin hedefi daha güzel bir Keçiören, insanlarımıza layık bir şehir meydana getirmektir. Ramazan ayı birlik, beraberlik, yardımlaşma, dayanışma ve güzellikler ayıdır. Böyle bir bereket sofrasında, bu manevi havayı Keçiörenimizi yöneten, görev yapan yöneticilerimizle birlikte teneffüs etmek amacıyla her yıl bu iftar programlarını düzenlikyoruz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!