Kazaya tanık olan kız öğrenci şoka girdi

Güncelleme Tarihi:

Kazaya tanık olan kız öğrenci şoka girdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2009 15:45

RİZE’de bir okulda hizmetli olarak çalışan ve ehliyetsiz olduğu belirtilen 28 yaşındaki Savaş Ağca'nın yönetimindeki otomobil, ilköğretim 2'nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Aykut Can Çolak’a çarparak yaraladı. Kazaya görüp şoka giren 12 yaşındaki Yaren Mandev, hastaneye kaldırıldı.

Kaza, bugün saat 13.15 sıralarında Tophane Mahallesi Kız Meslek Lisesi önünde meydana geldi. Kız Meslek Lisesi’nde hizmetli olarak görev yapan Savaş Ağca’nın yönetimindeki 34 AL 0288 plakalı otomobil, yolun karşısına geçen İstiklal İlköğretim Okulu 2'nci sınıf öğrencisi Aykut Can Çolak’a çarptı. Sürücü Ağca, otomobili kaza yerinde bırakıp kaçarken, yaralanan Çolak, çevredekilerin çağırdığı ambulansla Rize 82’inci Yıl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavisi süren Aykut Can Çolak’ın hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

KAZAYI GÖRDÜ, ŞOKA GİRDİ

Bu arada kazaya tanık olan İstiklal İlköğretim Okulu 6’ncı sınıf öğrencisi Yaren Mandev ise şoka girdi. Gözyaşlarına boğulan ve konuşmakta güçlük çeken Mandev, öğretmenleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Ehliyetsiz olduğu öğrenilen sürücü Savaş Ağca, Tophane Polis Merkezi’ne giderek teslim oldu. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!