Kazadan kurtulan sürücü: Çok ballıymışım

Güncelleme Tarihi:

Kazadan kurtulan sürücü: Çok ballıymışım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2010 13:01

BURSA’nın Karacabey İlçesi’nde tomruk yüklü kamyonunun bir başka kamyonla çarpışması sonucu Bursa- İzmir karayolu trafiğe kapandı. Kazada, karayoluna dökülen tomrukları trafiği açmak için vatandaşlar temizlerken, hurdaya dönen kamyondan burnu bile kanamadan kurtulan sürücü 30 yaşındaki Erdal Çetin, cep telefonu ile yakınlarına haber verirken, “Çok ballıymışım. İyiyim” dedi.

Haberin Devamı

BURSA - İZMİR YOLU TRAFİĞE KAPANDI - FOTO GALERİ

Balıkesir’den yüklediği 42 ton tomruğu Bursa’ya getiren Erdal Çetin yönetimindeki 43 HU 051 plakalı kamyon, dün Karacabey Kavşağı’nda iddiaya göre aniden yola çıkan 48 yaşındaki Nizamettin Teke yönetimindeki kamyona çarptı. Bu sırada üzerindeki tomruklar yola dökülen kamyona da 32 yaşındaki Uğur Sevinç yönetimindeki 16 AY 048 plakalı otomobil çarptı. Tomrukların karayoluna döküldüğü kazada hurdaya dönen kamyonlarla otomobilin sürücüsü burunları kanamadan kurtuldu.

Kaza sonrası olayın şokunu üzerinden atıp sigarasını yakan ve cep telefonu ile yakınlarını arayıp haber veren Erdal Çetin, “Büyük tehlike atlattım. Çok ballıymışım. İyiyim” dedi.

Bursa- İzmir karayolunun bir saat trafiğe kapanmasına neden olan kaza sonrası karayolu, vatandaşların yollara dökülen tomrukları temizlemesiyle açıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!