Kazada ölen kardeşini İnternet'te yaşatıyor

Güncelleme Tarihi:

Kazada ölen kardeşini İnternette yaşatıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 1998 00:00

Haberin Devamı

Bordeux Üniversitesi'nde ekonomi eğitimi gören 22 yaşındaki Emre Akarslan ve Mehmet Toran, sünnet düğününden dönerken geçirdikleri korkunç kazada yaşamlarını yitirdiler. Elif Akaslan, dünyaca ünlü futbol takımı Bordeux'un, ikinci lig takımında forvet oynayan kardeşi Emre Akaslan'ın ölümünden duyduğu büyük acıyı, Internet'te bir sayfa açarak tüm dünyaya duyurdu.

Kenan Evren Lisesi'ni bitirdikten sonra yüksek öğrenimine Fransa'da devam eden Emre Akaslan, Almanya'daki Darmstadt Üniversitesi'nden değişimle Bordeux Üniversitesi'ne gelen Mehmet Toran ve Abdullah adındaki arkadaşıyla, cumartesi günü sünnet düğününe gittiler. 20.00 sıralarında evlerinde dönmek için düğünden ayrılan üç arkadaş, Opel otomobilleriyle yola çıktıklarında şiddetli bir yağış başladı. Bordeux'un Fuar Kasabası'na geldiklerinde, kaygan yolda kontrolden çıkan otomobil bir ağaca çarptı. Paramparça olan otomobil, Emre Akaslan ve Mehmet Toran'a mezar oldu. Arkadaşları Abdullah, kazadan ağır yaralı kurtuldu. Görgü tanıkları, kaza sırasında silecekleri zorlayacak kadar şiddetli yağmur yağdığını söylediler.

‘‘Öbür yanım, canım’’ dediği kardeşinin ölüm haberiyle sarsılan Elif Akaslan, acısını Internet'e döktü. ABD'de ekonomi masteri yapan Elif Akarslan, ‘‘www.geocities.com/paris/ leftbank/1797’’ adresine açtığı sayfayı kardeşinin fotoğraflarıyla donattı. Acılı ablanın gazete ilanlarında da yerverdiği Mevlana'ya ait ‘‘Sevenler sonunda bir yerlerde buluşmazlar/ Onlar en başından beri birbirlerinin içindedir’’ dizelerine de yer verdi. Elif Akarslan'ın, ilanın altına iliştirdiği ‘Seni seviyorum. Umarım canın yanmamıştır’ notu yürek burktu. Oğlunun koyu bir Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Mehmet Akaslan, ‘‘Maçları oradan izlerdi. Okulunu bitirdikten sonra master yapmak istiyordu. Ölüm, tüm hayallerini yoketti’’ dedi. Emre Akaslan ve Mehmet Toran'ın cenazeleri bugün yurda geliyor. Akaslan'ın cenazesi, Kızıltoprak Zühtüpaşa Camii'nde kılınacak namazdan sonra toprağa verilecek. Mehmet Toran'ın cenazesi ise toprağa verilmek üzere Denizli'nin Tavas ilçesine götürülecek.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!