Kaza yapan astsubayı dövüp gaspettiler

Güncelleme Tarihi:

Kaza yapan astsubayı dövüp gaspettiler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2008 17:45

ANTALYA'da özel otomobiliyle karşıdan karşıya geçmek isteyen 5-6 yaşlarında bir çocuğa çarpıp ölümüne neden olan astsubay İsmail Haney, öfkeli kalabalık tarafından linç edilmek istendi. Astsubayı döven 50 kişilik kalabalıktaki bir kişi, cep telefonu ve 450 YTL'sini gasp etti.

Olay bugün saat 15.30 sıralarında Gazi Bulvarı Çevreyolu üzerinde meydana geldi. Kullandığı 15 NC 353 plakalı otomobiliyle Gazi Bulvarı üzerinde seyreden Piyade Astsubay Üstçavuş 36 yaşındaki İsmail Haney karşıdan karşıya geçmek isteyen ve kimliği belirlenemeyen 5-6 yaşlarında bir erkek çocuğa çarptı. Kazayı gören vatandaşlar sivil kıyafetli astsubaya saldırarak linç etmek istedi. Yaklaşık 50 kişilik kalabalık Haney'i feci şekilde döverken, kalabalıktaki bir kişi, 450 YTL para ve cep telefonunu da aldı. Bir vatandaş olay yerine ambulans çağırırken, küçük çocuğu da Haney'in otomobiline bindirerek Sema Yazar Semt Polikliniği'ne götürdü. Küçük çocuk buradaki ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilmek istenirken yolda hayatını kaybetti.

Astsubay İsmail Haney ise olay yerine gelen ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Haney, daha sonra merkez komutanlığına teslim edildi.

Polis 5- 6 yaşlarındaki çocuğun kimliğini belirlemeye ve ailesine ulaşmaya çalışırken, kaza ve gasp olayıyla ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!