Kayıp tekneyi bulana 10 bin Euro ödül verilecek

Güncelleme Tarihi:

Kayıp tekneyi bulana 10 bin Euro ödül verilecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2011 14:33

Muğla’nın Bodrum İlçesi’ndeki YachtWorks Limited Şirketi, Almanya’daki acentesi Marine Claime Service’den 1 ay önce kiralandıktan sonra ortadan kaybolan 17 metrelik ’Ubuntu’ isimli yelkenli tekneyi bulana 10 bin Euro ödül vereceğini duyurdu.

Haberin Devamı

YachtWorks Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Civelekoğlu, 100 bin Euro değerindeki tek direkli, ’Ubuntu’ isimli fiber tekneyle ortadan kaybolan Alman vatandaşı 48 yaşındaki Jens Thomas Weernicse, iki hafta önce Yunanistan’ın Simi (Sömbeki) Adası’nda tutuklandığını öğrendiklerini belirterek, "Tekneye de el konulmuş. Ancak, tekneyi teslim almaya gittiğimizde Simi’den kaçırıldığı söylendi. Serbest kalan Weernicse’den de haber yok" dedi.

 

Simi’den nasıl ayrıldığını tespit edemedikleri Ubuntu’yu bulana 10 bin Euro ödül vereceklerini belirten Civelekoğlu, "Almanya’daki acentemiz Marine Claime Service’de tekneni bulunması için çalışıyor. Interpol ve Türkiye’deki emniyet güçlerine yatın bulunması için haber verildi. Yatı kiralayan kişi ile teknenin fotoğrafları gerekli yerlere dağıtıldı. Bu ilk değil, son 3 ayda bu aynı şekilde ortadan kaybolan altıncı teknemiz. Bulabilmek için yoğun çaba sarf ediyoruz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!