Kayıp portakal işçisi kız, nehirde ölü bulundu

Güncelleme Tarihi:

Kayıp portakal işçisi kız, nehirde ölü bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2011 12:59

Antalya'nın Serik İlçesi'nde günübirlik portakal bahçelerinde çalışırken geçen hafta arkadaşlarıyla tartıştıktan sonra çiftlikten ayrılan 17 yaşındaki Şüheda Bilgiç'in bu sabah Acısu Nehri'nde cesedi bulundu. Genç kızın ölüm nedeni otopsiden sonra belirlenecek.

Haberin Devamı

GERİYE BU GÖRÜNTÜLER KALDI / WEB TV

Günübirlik yevmiyeyle portakal bahçesinde çalışmak için Antalya il merkezinden Serik İlçesi'ne bağlı Eminceler Köyü'nde bulunan bir çiftliğe gelen Şüheda Bilgiç, geçen 26 Aralık'ta birlikte çalıştığı arkadaşlarıyla tartıştıktan sonra çiftlikten ayrıldı. Genç kızın çiftliğe dönmemesi üzerine endişelenen arkadaşları durumu ailesine haber verdi. Bunun üzerine ailenin durumu jandarma ekiplerine bildirmesiyle çevrede geniş çaplı arama çalışmalarına başlandı. Ancak genç kızın izine rastlanmadı. Kızından haber alamayınca üzüntüden kahrolan babası Elfi Bilgiç, Şüheda'nın intihar etmiş olmasından şüphelendiğini söylemişti.

Şüheda 8 gündür aranmaya devam ederken, bugün sabah saatlerinde Belek Beldesi'nde bulunan Acısu Nehri yanından geçen bir kişi su yüzeyinde bir kadın cesedi bulunduğunu fark etti. Vatandaşın durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, cesedin Şüheda Bilgiç'e ait olduğunu belirledi.

Balıkadamlar tarafından nehirden çıkarılan genç kızın cesedi, jandarma ve Serik Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Serik Devlet Hastanesi morguna gönderilecek. Genç kızın ölüm nedeni otopsinin ardından belli olacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!