Kayıp kızını barda buldu

Güncelleme Tarihi:

Kayıp kızını barda buldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2005 09:45

Tatile geldiği İstanbul’da yılbaşından beri kayıp olan 15 yaşındaki H.D. bir barda bulundu. Babasına sarılan genç kız, ‘Hayatın gerçek yüzü çok kötü. Bar hayatı boşmuş’ dedi.
  Hiç değilse kızımın cesedi bulunsun

ALMANYA’da 12 kez evden kaçtıktan sonra babasının tatile gönderdiği İstanbul’da, halasının evinden 1 Ocak’ta kayıplara karışan 15 yaşındaki H.D, polis tarafından Taksim’de bir barda bulunarak babası İsmet D.’ye (43) teslim edildi. İsmet D. sevinç gözyaşları dökerken, H.D., ‘Genç kızlar benim hatama düşmesin. Çünkü dışarıdaki hayatın gerçek yüzü çok kötü ve bar hayatı gerçekten boşmuş’ mesajı verdi.

Tahsin’e aşık oldum

Anne ve babası boşandıktan sonra bunalıma giren ve Almanya’da 12 kez evden kaçtığını söyleyen H.D. hikáyesini şöyle anlattı: ‘Bir akşam halamla tartıştık ve kendimi sokağa attım. Cebimde sadece 2 milyon lira param vardı. Beyoğlu’na gittim. İstiklal Caddesi’nde Tahsin K. adında bir gençle tanıştım. Beni Tepebaşı’ndaki evine götürdü. 15 yaşında olduğumu bilmiyordu. Kendisine, ‘18 yaşındayım’ diye yalan söyledim. Bana çok iyi davrandı. Evden kaçtığımı bilmiyordu. Bana aşık oldu. Ben de ona aşık oldum. Beni, kendisinin tanıştırdığı arkadaşlarıyla sohbet ettiğim için kıskanmaya başladı. Bu yüzden, Yalova’daki annesinin yanına götürdü. Yalova’da kaldığım iki ay boyunca bana şiddet uyguladı. Tahsin’in bir arkadaşı aracılığıyla İstanbul’a kaçtım. Beyoğlu’nda sürekli gittiğim barda polisler tarafından bulunup babama teslim edildim.’

Ben çok şanslıyım

Babasına sarılıp gözyaşları döken H.D., ‘Almanya’ya dönünce çalışıp babamın beni bulmak için yaptığı masrafları ödeyebilirim ama ona verdiğim acıyı ortadan kaldıramam. Ben çok şanslıyım. Bunu geç anladım’ diyerek pişman olduğunu açıkladı. H.D’yi Yalova’ya götürdüğü iddia edilen Tahsin K. hakkında, soruşturma başlatıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!