Kayıp kadının dükkanını satmaya çalıştılar

Güncelleme Tarihi:

Kayıp kadının dükkanını satmaya çalıştılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2008 23:41

Haberin Devamı

4 yıldan beri Kemer'de yaşayan Mustafoviç'ten yaklaşık 1 aydan bu yana haber alınamaması üzerine komşuları durumu polise bildirdi.

Mustakoviç'in kaçırıldığı şüphesi üzerine harekete geçerek aramalara başlayan Kemer Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önceki gün 'Aysel' adlı bir kadının, 4 kişi tarafından Jeldeza Mustafoviç'in kimliğiyle birlikte İzmir'de bir Noter'e götürüldüğünü belirledi. Noterde dükkanın satışı için vekalet alan ve ardından Kemer'e gelerek buradaki bir emlakçıya 150 bin YTL'ye satmak isteyen zanlılardan Erol A.(36), Duran K.(35) ve Bülent B. (35) yakalandı.

Olayla ilgisi olduğu belirlenen “Hasan” adlı zanlı ise, Kemer Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından İzmir'de yakalanarak Kemer'e getirildi. Yapılan aramalarda Mustafoviç'e ait olduğu tespit edilen cipin de zanlılarda bulunduğu belirlenirken, İzmir'de yakalanan zanlıda da Jeldeza Mustafoviç'in pasaportu ile kişisel eşyaları ele geçirildi. Zanlıların, Mustafoviç'in Kiriş'teki butiğinde bulunan eşyaları da aldığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Zanlılardan “Hasan” adlı şahsın sorgusu sürerken, diğer 3 zanlı sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece dolandırıcılık, hırsızlık ve evrakta sahtecilik suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kemer'e yerleşen Jeldeza Mustafoviç'in yaklaşık 2.5 milyon avroluk mal varlığı olduğu öğrenilirken, tutuklanan zanlılardan Erol A.'nın daha önce bir bankada çalıştığı ve bankada çalışırken zimmetine para geçirmek suçundan da sabıkasının bulunduğu belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!