Kayıp genç kız 2 gün sonra eve döndü

Güncelleme Tarihi:

Kayıp genç kız 2 gün sonra eve döndü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2015 11:16

Kocaeli’nde ’dershaneye gidiyorum’ diyerek evden çıktıktan sonra kaybolan 17 yaşındaki B.B, televizyonda haberlerini görünce geri döndü.

Haberin Devamı

Evinden, geçtiğimiz Cuma günü akşam 17.00’de ‘dershaneye gidiyorum’ diye ayrılan ve daha sonra evine dönmeyen B.B, televizyonda kayıp haberlerini izleyince dün akşam saatlerinde geri döndü.

O.B ve N.B. çiftinin kızları için kayıp ihbarı vermesi sonrası araştırma yapan Gölcük Emniyeti, bir bankanın güvenlik kamerası görüntülerinde B.B'nin son olarak orta yaşlı bir kişiyle yürüdüğünü tespit etti. Daha sonra televizyon, gazete ve internet medyasında kayıp haberleri yapılan genç kız, haberleri görerek dün akşam saat 21.00’de evine geri döndü.

Kızlarının eve geldiğinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren anne N.B, “Biz kaybolduğunda eşe dosta haber verdik. Sağ olsun ulusal kanallar hemen haberi yayınlayınca kızım da izleyerek geri dönmüş. Eve geldiğinde bana sadece kafasını dinlemek için evden uzaklaştığını söyledi. Çok kötü bir korku yaşadık ama şimdi huzurluyuz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!