Kayıp eş aranıyor

Güncelleme Tarihi:

Kayıp eş aranıyor
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 24, 2010 16:14

Gebze' de Arıtma tesislerinin bulunduğu bölgede başı çamura saplanmış 25-30 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu. Gebze' de bulunan cesedin Çayırova'da oturan ve dün akşam otomobiliyle sele kapılan Özgür Doğan olduğu belirlendi.

Gebze’de arıtma tesisi yakınında deniz kenarında kısmen çamura gömülü olarak bulunan cesedin kimliği belirlendi. Gebze Kaymakamı Salih karabulut, yapılan araştırmalarda cesedin, dün gece sele kapılan otomobili kullandığı anlaşılan Özgür Doğan’a ait olduğunu, bu kişinin ailesinin de Çayırova İlçesinde oturduğunun anlaşıldığını bildirdi.

Özgür Doğan’ın içindeyken sele kapılan otomobilin ise Ersin Karaoğlu'na ait olduğu, ancak gece aracı Özgür Doğan’ın kullanmakta olduğunun kesinleştiği belirtildi.

Otomobilin Gebze’de Fatih Sultan Mehmet Üstgeçidi yakınında sele kapıldığı ve aracın da ceset bulunduktan bir süre sonra sürüklendiği yerden çıkarıldığı öğrenildi. Olay sırasında Özgür Doğan’ın yanında başka kişilerin olup olmadığı henüz bilinmiyor. Ancak Özgür Doğan'ın eşi Esin Doğan' ın da kayıp olduğu bildirildi

Kastamonu ve Trabzon'da ise 2 kiÅŸi yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti.Â

Türkiye’nin büyük bölümünde yağışlar aralıklarla saÄŸanak ve gökgürültülü saÄŸanak ÅŸeklinde devam edecek. Hava sıcaklığı iç kesimlerde 2 ila 4, doÄŸu bölgelerde 4 ila 6 derece azalacak. Â

Kocaeli'nin Gebze İlçesi ve çevresi ile İstanbul'un Tuzla ilçesini de kapsayan geniş bir alanda dün gece etkili olan şiddetli yağışlar can aldı. Dün gece D-100 Karayolu'nda 200 civarında aracın mahsur kalmasına neden olan. yüzlerce ev ve işyerlerini basan sel suları çekilirken saat 10.00 sıralarında İzmit körfezi'nin Gebze sahilinde sel sularına kapıldığı anlaşılan bir erkek cesedi bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!