Kaydıraktan düşmedi kurşun yedi

Güncelleme Tarihi:

Kaydıraktan düşmedi kurşun yedi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2012 00:00

İzmir’de akıl almaz ölüm! Ablasıyla parkta oynayan 6 yaşındaki Umut, birden kanlar içinde yere yığıldı. Kaydıraktan düştü sanılan Umut’un sırtından kurşun çıktı. Minik Umut kurtarılamadı, kurşunun nereden geldiği bulunamadı.

Haberin Devamı

İZMİR Bozyaka’da oturan Ufuk (37) ve Gülhan Ceylan çifti önceki gün oğulları Umut’u Hüseyin Akdak İlköğretim Okulu’na yazdırdı. Kayıt sonrası eve dönen çocuk, ablası Doğa’yla (8) akşam yemeğinin ardından evlerinin yaklaşık 100 metre uzağında General Asım Gündüz Parkı’na oynamaya gitti. Umut, gece 22.30 sıralarında oynadığı kaydıraktan düştü. Tişörtünden kan sızan çocuk oynarken düşüp yaralandı sanılarak önce evine, ardından hastaneye kaldırıldı. Hastanede silahla vurulduğu anlaşılan Umut, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İki gün sonra unutulacak

Bir beyaz eşya firmasının satış bölümünde görevli baba ile ev hanımı anne çocuklarının ölüm haberiyle yıkıldı. Baba Ceylan, “Sırtından, kürek kemiğinin oradan kurşunun oğlumun kalbine doğru girdiği ortaya çıktı. Oğlum maganda kurbanı oldu. Bu saatten sonra, oğlum gittikten sonra sanık bulunsa ne olacak? 2 gün sonra unutulacak. Ama o acıyı biz nasıl kaldıracağız, biz nasıl unutacağız?” diyerek ağladı. Anne Gülhan Ceylan ise “Tek isteğim var, oğluma kurşun atanın bulunması. Oğlumun katili bulunsun” dedi.

Haberin Devamı

Çevredeki silahlar toplanıyor

Ekipler, olay yeri bölgesinde oturan, bulundurma ya da taşıma ruhsatlı tabancası bulunan kişilerin silahlarına el koydu. Umut’un vücudundan  çıkarılan mermi çekirdeğinin kriminal laboratuvarında incelenecek ve bu tabancalardan çıkıp çıkmadığının belirlenecek. Umut’un cenazesi  İzmir’in Menderes ilçesine bağlı Çatalca köyünde toprağa verildi.

Sokak sokak mermi arandı

ÇEVREDE mermi kovanı bulamayan polis, tabanca mermisi menzilinde bulunan yaklaşık 1 kilometrelik alanı harita üzerinde belirledi. Ekipler, bu bölgedeki sokaklarda inceleme yaptı, evlerdeki kişilerle görüştü. Metal arama dedektörlerini kullanan polis, olay yerine uzak bir bölgede mermi çekirdeği buldu. Bu çekirdeğin, Umut Ceylan’ın otopsi sırasında vücudundan çıkan çekirdekle karşılaştırılacağı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!