Kayahan düğünü bedavaya getirdi

Güncelleme Tarihi:

Kayahan düğünü bedavaya getirdi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 1999 00:00

Haberin Devamı

Cumartesi günü saatler 16:00'yı gösterirken Kayahan, Gömeç'te yaptırdığı muhteşem ‘‘Gönül Köşkü’’nde sevgili ‘‘Kedi’’si İpek Tüter'le hayatını resmen birleştirecek.

Önce vokalist olarak Kayahan'ın kanatları altına giren güzel İpek daha sonra ona aşık oluvermişti. Tıpkı Kayahan ‘‘Ağabey’’inin kendisine olduğu gibi. Artık ateş bacayı sarmış, iş arkadaşlığı eş'liğe gidecek yolun başına gelivermişti. Aradaki büyük yaş farkı ne sevgililer, ne de kız tarafı için önem taşıdı. Tüter'lerin emekli deniz subayı babası, asker çocuğu olan ünlü damadını çok sevmişti. Cumartesi günü, 1855 gündür zaten birleşmiş hayat süren çift, cumartesi günü resmi bir deftere imza atacaklar, aslında hepsi bu.

BALIKLAR, ÇİÇEKLER

Son bir haftadır Gömeç'teki ‘‘Gönül Köşkü’’nde geceli gündüzlü bir çalışmadır gidiyor. Kaskatlı havuza Burhaniye Tariş'in armağanı olan değerli kırmızı balıklar salıveriliyor. Bir yandan da bahçeye İstanbul'dan getirtilen nadide çiçekler dikiliyor. Gönül Köşk'ünü oluşturan üç villanın balkonları rengarenk bezeniyor. Gömeç'te hava öylesine güzel ki, çık denizin üstüne şarkılar yaz.

‘‘İnşallah hava güzel olur Yener'ciğim, bozarsa da önlemini aldık’’ diye söze başladı Kayahan. Bir telaş, bir telaş, yerinde duramıyor. Bir yandan da bana laf yetiştiriyor:

ERTELENEN NİKAH

‘‘Bunu yaparken Türkiye'nin bugünkü acılı konumunu asla unutmuş değiliz. Biz müziği eğlenmek için değil, anlamak ve dinlemek için yapıyoruz. Aslında bu nikahı daha önceki bir tarihte düşünmüştük ama deprem nedeniyle erteledik. Bir arkadaşımız düğünü baştan sona görüntüleyecek. Burada güzel görüntüler bulursak bunu hayatımızdan bir kesit olarak bir klibimde kullanabilirim. Mesela ‘Her An Seni özlüyorum' gibi sözlerle İpek'in gelinlik kıyafetinin çok uygun düşeceğini düşünüyorum.’’

ANNESİNİN GELİNLİĞİ

Söz gelinlikten açılmışken hemen aktarayım, İpek gelinlik değil, sadece bir duvak yaptırdı. Çünkü annesi Emel Tüter’in 27 yıl önce kendi nikahında giydiği gelinliği giyecek. Kayahan'ın ise damatlık giysi konusunda hálá bir tercihi yok. Son gün gardırobundaki smokinine ucuz tarafından yeni bir versiyon uyarlayarak konukların karşısına çıkacak herhalde.

NİLÜFER VE GÖKBERK

Gömeç Belediye Başkanı Orhan Babayiğit'in kıyacağı nikahın tanıkları da uzun ve titiz bir çalışmayla belirlendi. Buna göre İpek'in nikah tanıklığını Nilüfer, Kayahan'ınkini ise Gökberk Ergenekon yapacaklar. Bakarsınız bir gün Nilüfer-Gökberk ikilisi evlenmeye karar verdiğinde, İpek-Kayahan ikilisi de onların nikah tanığı olur.

80 KİŞİ DAVETLİ

Düğün ‘‘Gönül Köşkü’’nün hem bahçesinde, hem de havuz başında yapılacak. Davetlilerin sayısı 80 kişiyle sınırlandırılmış ama, aşmaması mümkün görülmüyor. Çok yakın akrabalar İstanbul'dan Dardanel'in 17 kişilik özel uçağıyla Edremit'e gelecekler, geceyarısı da aynı uçakla İstanbul'a dönecekler.

DÜĞÜN HEDİYESİ

Düğün olur da, hediye alınmaz mı? Tüter ailesi nikah için damatlarına kolej yüzüğüne benzer özel bir şövalye yüzük yaptırmış. Üzerinde ‘‘2 Ekim 1999- Gönül Köşkü’’ yazıyor. Ya bizim eli sıkı damat, sevgili Kedi'sine düğün armağanı olarak ne almış?

‘‘Aşkolsun, sen de benim adımı iyice cimriye çıkardın Yener. Ben henüz İpek için şu anda hiçbir şey yaptırmadım. Çünkü ona sorduğum her şeye hayır dedi. Kendisine bir altın, bır rolex saat isteyip istemediğini sordum. Hayır dedi.’’

7 BİN ÖPÜCÜK

Bitmedi, şimdi sıkı durun. İpek gelin, Kayahan'dan bakınız sadece ne istemiş: ‘‘İpek benden düğün hediyesi olarak sadece 7 bin tane öpücük istedi, hepsi o kadar.’’

Son söz, gelin İpek'in olmalı: ‘‘Yener ağabey, ben de heyecanla cumartesi gününü bekliyorum. Günlerdir, hatta aylardır hazırlanıyoruz. Kayahan'ı çok seviyorum,onun karısı olmak bana onur ve gurur veriyor.’’

Düğünden sonra İpek-Kayahan Açar çifti balayı gezisine çıkmıyorlar.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!