Katy'nin sevgilisinden büyük itiraf

Güncelleme Tarihi:

Katynin sevgilisinden büyük itiraf
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2009 16:38

Haberin Devamı

Katy'nin sevgilisinden büyük itiraf

Ünlü İngiliz komedyen Russell Brand, uyuşturucuyu geçtiğimiz eylül ayından beri büyük bir aşk yaşadığı Katy Perry sayesinde bıraktığını itiraf etti.

Ünlü İngiliz komedi oyuncusu Russell Brand geçtiğimiz günlerde büyük bir itirafta bulunarak sevgilisi Katy Perry sayesinde uyuşturucu, alkol gibi kötü alışkanlıklarından kurtulduğunu açıkladı.
Katy Perry ile geçtiğimiz eylül ayından beri büyük bir aşk yaşayan ve bu ilişki sayesinde dünya magazin basınının da bir anda gözdesi olan Brand, “ Artık ne alkol ne de uyuşturucu kullanıyorum. Böyle problemlerim yok. Katy Perry ile yaşadığım ilişki beni hayata karşı daha sakin biri yaptı. Onun sayesinde kötü alışkanlıklarımdan kurtuldum. Geçmişte yaptığım hatalardan sıyrıldım. Artık kendimle barışığım. Hayatım daha dolu geçiyor. Bu çok güzel bir duygu. Galiba hayatımda ilk defa bu kadar mutluyum” dedi.
Hayatının düzene girdiğini belirten ünlü oyuncu, bu yıl ardı ardına birçok sinema projesinde rol aldı. 2010’da Russell’ı “Get Him to the Greek” ve “The Tempest” filmlerinde izleyeceğiz. Ünlü oyuncu aynı zamanda merakla vizyona girmesi beklenen “Despicable Me” adlı animasyonun seslendirme kadrosunda yer aldı.

----------------

En seksi cadı

Haberin Devamı

Skandallar kraliçesi Bai Ling, Cadılar Bayramı gecesi Manhattan’da katıldığı partide seksi kostümüyle ilgi odağı oldu. Erkek arkadaşının üzerine uzanarak kendini alkole veren Ling, geç saatlere kadar çılgınlar gibi eğlendi.

-------------

Güvenliğe 16 milyon dolar harcıyor

2000 yılında uğradığı silahlı saldırıda dokuz kurşun yarasıyla ölümden dönen 50 Cent, kişisel güvenliği için yılda 1.6 milyon dolar harcadığını açıkladı. Rap müziğin asi sesi, “Güvenlik için haftada 20.000 sterlin harcıyorum. Evimin tamamı güvenlik kameralarıyla çevrili. Hem gözetlemek hem de korunmak için bunlara ihtiyacım var” dedi.

----------

Kendi kulisine giremedi              

Üç gün önce İngiltere’nin Birmingham kentinde konser veren Pink, kendi kulisine giremedi... Ünlü şarkıcı, konser öncesi kulisteki odasına girmek istedi ancak bir güvenlik görevlisiyle karşı karşıya geldi. Görevli Pink’e içeri giriş izni olup olmadığını sordu. Pink de kendini tanıtmak zorunda kaldı. Ünlü şarkıcı, bu durumu kendi internet sitesinde kısaca şöyle açıkladı: “Az kalsın kendi kulisime giremiyordum.”

--------------

Haberin Devamı

16'lık Angelina                  

Gösteri dünyasının birçok ünlüsü şöhret basamaklarını tırmanmaya çocuk denecek yaşlarda başladı... Sonra da bazıları unutulup gitti bazıları hâlâ kariyerini sürdürüyor. İşte Angelina Jolie de  onlardan biri.

--------------

En iyi 10 Vietnam filmi

İtalya’nın ünlü sinema dergisi CİAK, 1969 yılının kasım ayında My Lai köyündeki katliam sonrası başlayan Vietnam Savaşı’nın  40. yıldönümünde Hollywood’da çevrilen konuyla ilgili “En İyi 10 Film”i seçti... İşte o filmler ve yönetmenleri: “The Hunter” (Michael Cimino), “Apocalypse Now” (Francis Ford Coppola), “Platoon” (Oliver Stone), “Full Metal Jacket” (Stanley Kubrick), “Good Morning Vietnam” (Barry Levinson), “Hamburger Hill” (John Irvin), “Casualties of War” (Brian De Palma), “Born on the Fourth of July” (Oliver Stone), “Tigerland” (Joel Schumacher), “Rescue Dawn” (Werner Herzog). * Reha ERUS / ROMA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!