Katil Komşum Geri Döndü

Güncelleme Tarihi:

Katil Komşum Geri Döndü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2004 11:58

Bundan yaklaşık dört yıl önce gösterime giren Komşum Bir Katil'i büyük olasılıkla hatırlıyorsunuz. Katil Komşum Geri Döndü (The Whole Ten Yards) bu eğlenceli ve biraz da sinir bozucu filmin devamı niteliğinde. İlk filmde oynayan Bruce Willis ile Matthew Perry yine kadroda. Diğer rollerde bazı değişiklikler var. İlk bölümünü Jonathan Lynn'in çektiği filmin yönetmen kolutğunda bu kez Howard Deutch var.

Haberin Devamı

FİLMİN KONUSU 

Komşum Bir Katil'in finalinde Jimmy, komşusu ve arkadaşı Oz'un sağladığı düzmece diş raporu sayesinde, kendini öldü gösterip, hem aralarından iki kişiyi hakladığı Gogolak mafyasını hem de peşindeki federal polisi atlatıp sıyrılmıştır.

Jimmy “The Tulip”, bu bölümde eski hayatından çok uzakta, Meksika sahilinde sessiz ve huzurlu bir hayat sürdürmektedir. Karısı Jill'e ev işlerinde yardım ederken bir yandan da onu suç dünyasına sürükleyen kişisel nedenleri düşünmektedir. Karısı Jill ise vahşi erkeği Jimmy’nin temizlemekle uğraştığı tek şeyin deliller olduğu eski günleri özlemle anmaktadır.

Bir gün davetsiz bir misafir Jimmy’nin kapısını çalar. Oz, çaresiz bir şekilde, Gogolak tarafından kaçırılmış olan karısı Cynthia’yı onların elinden kurtarmak için Jimmy’nin yardımını dilenmektedir... 

Haberin Devamı

FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen: Howard Deutch
Senaryo: George Gallo
Oynayanlar: Bruce Willis, Matthew Perry, Amanda Peet, Kevin Pollak, Natasha Henstridge
Resmi sitesi:
http://thewholetenyards.warnerbros.com/

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!