Katil babanın çocuk tanığı

Güncelleme Tarihi:

Katil babanın çocuk tanığı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2013 01:01

Barışma teklifini kabul etmediği için eski eşi Gülşah Sarcan’ı 2 Ocak’ta boğazını keserek öldürdükten sonra yola attığı iddia edilen Sinan Seven’in yargılandığı davada 6 yaşındaki oğlu tanık olarak dinlendi.

Haberin Devamı

2 Ocak’ta öldürüldükten sonra İstanbul Eyüp’te TEM otoyolu kenarına atılan Gülşah Sarcan’ın (25) eski eşinin yargılanmasına devam edildi. Çağlayan Adalet Sarayı’ndaki İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, hakkında ‘Kasten adam öldürmek’ suçundan ömür boyu hapis cezası istenen tutuklu sanık taksici Sinan Seven (30) ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada olay günü araçta bulunan 6 yaşındaki oğulları B.S., tanık olarak dinlendi. Açık yapılan oturumda yasal zorunluluk olmadığı için B.S.’nin ifadesi esnasında salonda pedagog bulundurulmadı. Annesinin öldürülmesinin ardından babasının ailesinin yanında kalan B.S., bir akrabası ile salona alınarak mahkeme heyetinin bulunduğu kürsüye yaklaştırıldı.

‘GÖZLERİM AÇIKTI’

Yeminsiz olarak dinlenen B.S. mahkeme başkanı Tevfik Güngören’in soruları üzerine, ismini ve 6 yaşında olduğunu söyledi. Mahkeme başkanı, “Olay günü sen, anne ve baban arabada gidiyormuşsunuz. Sen uyuyormuşsun” diye hatırlatınca B.S. de “Uyumuyordum, gözlerim açıktı” diye yanıt verdi. “Ne gördün sen?” sorusuı üzerine B.S. şunları söyledi:

‘BABAM VURMADI’

“Babam fren yapınca annem, alnından ufak bir şekilde yaralanmıştı. Babamın anneme vurduğunu hiç görmedim. Annem, ‘al bu p.. oğlunu, al bu şerefsiz oğlunu. Artık siz benim ailem değilsiniz. Başka koca buldum’ dedi. Babam da ‘Tamam o zaman oğlum da benimle yaşar’ dedi. Sonra gezdik, halamlara geldik. Başka bir şey hatırlamıyorum.” Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın davaya müdahil olma talebini kabul eden mahkeme, tutuklu sanık Sinan Seven’in bu halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Haberin Devamı

Öldürdüğü karısını ve küçük oğlunu 1 saat gezdirdi

GÜLŞAH Sarcan, 2013’ün ilk günlerinde boğazına ve göğsüne aldığı 8 bıçak darbesi ile öldürüldükten sonra TEM Otoyolu Eyüp Mevkii’ne bırakılmıştı. Olayın ardından Gülşah Sarcan’ın eski eşi Sinan Seven, polise giderek teslim olup cinayeti itiraf etmişti. Seven “Dayanamayarak bıçakladım. Çocuğum o esnada arka koltukta uyuyordu. Nabzına baktığımda atmıyordu. Yaklaşık 1 saat araçta kaldı. Sonra yol kenarına bıraktım” demişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!