Kastamonulular teröre karşı yürüdü

Güncelleme Tarihi:

Kastamonulular teröre karşı yürüdü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2011 17:06

Kastamonulular, İstiklal Caddesi’nde ‘teröre lanet’ yürüyüşü gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Kastamonu Konfederasyonu KAS-KON ile federasyona baÄŸlı olan derneklerin katılımı ile Türk bayrakları ve ÅŸehitlerin fotoÄŸrafları ile Galatasaray Lisesi’nin önünden Taksim Atatürk Anıtına ‘teröre lanet’ yürüyüşü düzenlendi.Â

4 Mayıs Çarşamba Günü Kastamonu’da Başbakanın konvoyuna yapılan terör saldırısını lanetleyen Kastamonulularün yürüyüşüne İstanbul ikinci bölge birinci sıra MHP Milletvekili adayı Murat Başesgioğlu, KAS-KON Genel Başkanı Selami Çelebioğlu’nun da aralarında bulunduğu çok büyük bir topluluk katıldı.

Taksim Atatürk Anıtı önüne gelindiğinde yapılan basın açıklamasında Kastamonu Konfederasyonu KAS-KON Genel Başkanı Selami Çelebioğlu, kalleşçe düzenlenen saldırıyı kınadıklarını belirterek, "İstiklal Yolu adı verilen, her Kastamonulu için kutsal Kurtuluş Savaşının anılarını taşıyan bir yol üzerinde bu alçak saldırının meydana gelmiş olması üzüntümüzü daha da artırmaktadır. Ülkemizi parçalamak için 1919’larda Yunun Ordusunu silahlandırıp İzmir’e çıkaranlar, şimdi ise bölücü terör örgütü PKK’yı silahlandırmakta, Cudi’ ye, Kandil ’e çıkarmakta, Ilgaz’da pusu kurdurmaktadırlar. Şu husus iyice bilinmelidir ki; Türk halkı ve Kastamonulular cephede çarpışan şehit ve gazi atalarının, cephe geri mucizesinin mimarı anaların, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının emaneti olan ülkemizi böldürmeyeceklerdir. Gerektiğinde, geçmişte ataları neler yapmışsa tekrarlayacaklardır."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!