Kasayı taşırken yakalandılar

Güncelleme Tarihi:

Kasayı taşırken yakalandılar
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 24, 2009 10:57

ŞANLIURFA’da, sahur zamanı girdikleri evden açamadıkları para kasasını çalıp battaniyeye sararak taşırken polis tarafından yakalanan Nihat Çiftçi ve Bedir Taplama tutuklandı.

Haberin Devamı

Karşıyaka Mahallesi’nde devriye görevi yapan polisler, sabah erken saatlerde iki kişinin, üzerinde para kasası bulunan bir battaniyeyi sürükleyerek götürdüklerini gördü. Polisin, şüphelenerek durmaları uyarısı üzerine kaçmaya başlayan şüpheliler, kısa bir kovalamacanın ardından yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin bir süre önce cezaevinden tahliye olan 26 yaşındaki Nihat Çiftçi ve çok sayıda hırsızlık suçundan sabıkalı 25 yaşındaki Bedir Taplama olduğu belirlendi.

Battaniyeyle sürükledikleri para kasasıyla birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen Çiftçi ve Taplama'nın yapılan üst aramalarında 2 bıçak ve 25 mermi ele geçirildi. Sorgulamalarında kasayı ve mermileri, Veysel Karani Mahallesi’nde hırsızlık için girdikleri bir evden çaldıklarını belirten Çiftçi ve Taplama, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildikleri mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. İçerisinde 900 lira bulunan kasa ise sahibine teslim edildi.

 Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!