Kartal Adliyesi'nde çatışma

Güncelleme Tarihi:

Kartal Adliyesinde çatışma
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2011 15:30

Kartal Adliyesi’nde görülen cinayet davasında duruşma için gelen iki grup, adliye otoparkında çatıştı. Polis olayda bir de otomatik silah görünümlü av tüfeği ele geçirdi. Olayla ilgili çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

KARTAL ADLÄ°YESÄ°'NDE ÇATIÅžMA / WEB TVÂ

Kartal Adliyesi’nde görülen cinayet davasında duruşma için gelen iki grup, adliye dışında bulunan otopark bölümünde kavgaya tutuştu. Polis olayda bir de M-16 görünümlü yivsiz av tüfeği ele geçirdi. Olayla ilgili 11 kişi gözaltına alındı.

Kartal Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen bir cinayet davası için gelen taraflar adliye çıkışında birbirleriyle kavgaya tutuştu. Kartal Rahmanlar’da yaklaşık 2 ay önce Erkan Çelik’in öldüğü Kenan Çiftçi’nin de yaralandığı olayın duruşması için gelen taraf yakınları, adliye yakınındaki otopark bölümünde birbirine girdi.

11 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Silahların da kullanıldığı kavgada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Kavga nedeniyle olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Polis kavga eden grupları ayırmaya çalışırken bir aracın bagajında bulunan M 16 görünümlü yivsiz av tüfeÄŸini alabilmek için havaya ateÅŸ etmek zorunda kaldı. Yakalanan kiÅŸilerden 2 de bıçak ele geçirildi. Olayla ilgili olarak polis, 11 kiÅŸiyi kelepçeleyerek gözaltına aldı. Kavgayı ayırmaya çalışan bir polis memuru da başından yaralandı.Â

Haberin Devamı

Olayla ilgili araştırma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!