Karısını, yan odada arkadaşıyla bastı

Güncelleme Tarihi:

Karısını, yan odada arkadaşıyla bastı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2002 01:37

Emekli öğretmen, akşam içki içtiği arkadaşını sabaha karşı karısıyla sevişirken yakaladı. Çılgına dönen koca ikisini de bıçakla delik deşik edip öldürdü.

ISPARTA'da, emekli öğretmen Uğur Gökkaya (47), önceki gece evinde konuk ettiği arkadaşı Necmettin Şimşek (36) ile geç saatlere kadar içki içti. Gece yarısından sonra arkadaşını uğurlayan Gökkaya, daha sonra yatak odasına gidip uykuya daldı. Sabaha karşı evin diğer odasından gelen sesler üzerine uyanan Uğur Gökkaya, içeriye girdiği zaman eşi Perihan Gökkaya (42) ile arkadaşı Necmettin Şimşek'i yatakta çırılçıplak sevişirken yakaladı.

24 yıllık evliydiler

Çılgına dönen Uğur Gökkaya, mutfaktan aldığı bıçak ile 24 yıllık eşini ve arkadaşını delik deşik ederek öldürdü. Gökkaya, daha sonra ise karakola gidip teslim oldu. Polisin yaptığı incelemede Şimşek'in 3'ü sırtına, 5'i göğsüne olmak üzere 8, Perihan Gökkaya'nın ise göğsüne 3 bıçak darbesi aldığı belirlendi. Uğur Gökkaya ifadesinde, eşiyle arkadaşını birlikte yatakta görünce kendini kaybettiğini söyledi. Gökkaya çiftinin biri 20 diğeri 18 yaşındaki iki oğlunun olay sırasında evin bir başka odasında uyudukları öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!