Karışık ilişkiler cinayet getirdi

Güncelleme Tarihi:

Karışık ilişkiler cinayet getirdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2010 00:00

İstanbul Pendik’te inşaat işçisi Mehmet Kırcı’nın (29), hamam çıkışı vurularak öldürülmesinin ardında karmakarışık aile ilişkileri çıktı.

Haberin Devamı

PENDİK’te 20 Ocak günü Mehmet Kırcı’nın öldürülmesi üzerine polis, bir süre önce tartıştığı kayınvalidesinin sevgilisi Mahsuni Y.’yi şüpheliler listesinin başına aldı. Olay tarihinde Erzincan’dan İstanbul’a gelip Kırcı’nın çalıştığı yerlerde dolaştığı belirlenen Mahsuni Y. gözaltına alındı. Dedektifler Y. ile birlikte Mehmet Kırcı’nın eşi Sevgi P. (22) ve kayınvalidesi Melek Ö.’yü de gözaltına aldı. Mahsuni Y. sorguda susma hakkını kullanırken, Sevgi P. cinayet için Mahsuni Y.’yi azmettirdiğini itiraf etti.
Ölünce rahat yaşayacaktım
Sevgi P. şunları söyledi: “Eşimin eski sevgilisinden ayrılmadığını, bir çocukları olduğunu öğrendim. Cezaevindeki ağabeyimin eşiyle de mesajlaştıklarını tespit ettim. Çalışmak için İstanbul’a gittiğimizde, annemin 10 yıllık sevgilisiyle aramızda ilişki başladı. Erzincan’a gelen kocam ile sevgilim Mahsuni, başka bir konudan kavga etti. Mahsuni, dayak yediği için çok öfkelendi. Plan yaparak Mahsuni’yi İstanbul’a gönderdim. Olay günü kocama telefon edip yerini sordum. Hamamda olduğunu öğrenince adresi Mahsuni’ye verdim. O öldükten sonra Mahsuni’yle daha rahat bir hayat yaşayacaktım.”Cinayete yardım ve               yataklık suçunda gözaltına alınan Sevgi P.’nin annesi Melek Ö. de kızı ile sevgilisi arasında ilişkiden  şüphelendiğini belirterek, “Emin olamamıştım “ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!