Karındeşen Jack'i örnek almış

Güncelleme Tarihi:

Karındeşen Jacki örnek almış
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2008 12:14

Bursa'da annesini bıçakladıktan sonra boğarak öldürdüğü ve cesedini satırla parçalara ayırdığı iddia edilen zanlının, internette oluşturduğu bir sayfaya, dünyaca ünlü seri katilleri tanıtan metinler ile bıçaklama ve işkence sahnelerinin yer aldığı fotoğrafları yüklediği belirlendi.

Haberin Devamı

Hamitler Mahallesi 2. Nergis Sokak'taki evlerinde annesi Asiye F'yi öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırıp poşetlere koyduğu öne sürülen M.F'nin (17), internet paylaşım sitelerinden birinde oluşturduğu bir sayfa bulunuyor.

Sayfasında M.F, kendisini “Satanist değil, din karşıtı” olarak tanımlarken, şeytan sembolünü bazı şeylere karşı olduğunu göstermek için kullandığını öne sürüyor.
M.F'nin, “Örnek aldığı kişiler” listesinde ise “Karındeşen Jack” ve “Charles Manson” gibi ünlü seri katiller ile bir filmin baş karakteri “Hannibal Lecter”a ilham kaynağı olan seri katil Albert Fish yer alıyor. Listede diğerlerinden farklı olarak bir TV kanalında yayımlanan dizi filmin baş karakteri “Dexter Morgan” da bulunuyor.        

/images/100/0x0/55ea33ecf018fbb8f8712332
M.F, sayfasında, “Sıkıldığınızda ne yaparsınız?” yönündeki soruyu, “Genelde bir yerlerimi kesiyorum” diyerek kendisi yanıtlamış.

Haberin Devamı

Çok sık alkol tükettiğini ifade eden zanlının, annesiyle aynı evde olmasına rağmen yalnız yaşadığını belirtmesi de dikkati çekiyor.

Zanlıya ait birçok fotoğrafın süslediği sitede, M.F'nin, kendisine zarar verdiğini gösteren bir fotoğrafa, annesini öldürdüğü gün sayfasını ziyaret eden bir kişinin yaptığı yorumu, “Tanımıyorsun değil mi beni? Yakında herkes tanıyacak” diye yanıtlaması dikkat çeken diğer unsurlar arasında yer alıyor.

Sayfası 3 ayda 4 bin kişinin üzerinde ziyaret edilen zanlının kurduğu “Rock, metal, sadizm ve kan” adlı haberleşme grubunun sayfasına, cinayetten 5 gün önce aralarında “Seri katillerin 20 ortak özelliği” başlıklı yazının yanı sıra dünyaca ünlü seri katilleri tanıtan metinler ile başkalarına ait bıçaklama ve işkence sahnelerinin yer aldığı fotoğrafları yüklendiği görüldü.

Sayfada, zanlının internette kullandığı takma isim olan “Jack” imzasıyla yayımladığı bir şiir de yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!