‘Karına hakim ol’ diyen ev sahibini bıçakla öldürdü

Güncelleme Tarihi:

‘Karına hakim ol’ diyen ev sahibini bıçakla öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2008 13:00

KIRIKKALE'de, 33 yaşındaki Murat Doğan, kendisine “Karına hakim ol” ol dediği için tartıştığı ev sahibi 71 yaşındaki Arslan Talu'yu bıçaklayarak öldürdü, kendisine engel olmak isteyen eşi 73 yaşında Nazmiye Talu'yu da yaraladı. Kaçan Doğan, yakalanarak gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Cinayet, Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki 977'inci Sokak'ta bulunan Talu Apartmanı'nda dün akşam meydana geldi. İddiaya göre ev sahibi Arslan Talu, alt katında oturan kiracısı Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde geçici işçi olarak çalışan Murat Doğan'a “Karına hakim ol” dedi. Bu söz üzerine sinirlenen Doğan, “Sen ne diyorsun be adam” dedi ve ikili arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucu Murat Doğan, üzerinde bulunan bıçağı çıkartıp, ev sahibi Arslan Talu'nun göğüs kısmına 7 kez sapladı. Ev sahibi Talu olay yerinde ölürken, bu sırada olaya müdahale etmek isteyen ev sahibinin eşi Nazmiye Talu da aldığı bıçak darbeleri sonucu ağır yaralı olarak Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı.

Katil zanlısı Murat Doğan, üzeri kanlı olarak bıçakla kaçarken, bu sırada Bağlarbaşı Mahallesi'nde devriye gezen Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şubesi ekipleri tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. Zanlı Murat Doğan'ın eşi Oya Doğan'ın ise olaydan sonra 2 çocuğu ile Ankara'daki yakınlarının yanına götürüldüğü öğrenildi.

Bıçak darbeleriyle ölen Arslan Talu'nun, uzun süre Almanya'da işçi olarak çalıştıktan sonra emekli olduğu öğrenildi. Talu'nun ağır yaralı eşi Nazmiye Talu'nun ise hayati tehlikesinin sürdüğü belirtilirken, olayla ilgili olarak Kırıkkale Cumhuriyet Savcılığı çok yönlü soruşturma başlattı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!