Karı koca türkülerde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Karı koca türkülerde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 1999 00:00

Haberin Devamı

Fatih Kısaparmak 10'uncu albümü ‘‘Mor Salkımlı Sokak’’ta yer alan ve sözlerini eşi Şebnem Kısaparmak'ın yazdığı ‘‘Yeter Allah’’ şarkısını tanıtım gecesinde eşiyle birlikte seslendirdi.

Yıllardır kendine özgü şarkılarıyla ‘‘Türkü Baba’’ ünvanını alan Fatih Kısaparmak, 10'uncu albümünü piyasaya sundu. Günay Restoran'daki tanıtım gecesinde albümde yer alan ‘‘Yeter Allah’’ adlı şarkıyı eşi Şebnem Kısaparmak'la birlikte seslendiren Kısaparmak, ayrıca eşine albüm çalışmaları sırasındaki katkılarından dolayı da teşekkür etti. Şebnem Kısaparmak geceye katılan Mustafa Keser'in elini öperken Fatih Kısaparmak da Keser'e sarılarak hasret giderdi. Fatih Kısaparmak yaptığı konuşmada, ‘‘Allah beni şöhret olmaktan korusun’’ diyerek halkın içinde kalmak istediğini bir kez daha vurguladı.

Tek fiyata iki kaset

Fatih Kısaparmak'ın Anadolu, Trakya ve Azeri ezgilerini seslendirdiği bu albümünde bir de sürprizi var. Sanatçı, ‘‘Mor Salkımlı Sokak’’ ismini verdiği albümünde tek kaset fiyatına iki kaset sunuyor sevenlerine. ‘‘Ve senin Şiirlerim’’ isimli şiir kaseti de sekiz şiirden oluşuyor. Kısaparmak'ın, ‘‘Bugüne dek bize gönlünde yer ayıran dostlara 10'uncu albüm hediyemiz’’ dediği şiir kasetinde beş tanesi Fatih Kısaparmak'a, bir tanesi Şebnem ve Fatih Kısaparmak'a 2 adedi ise Mustafa Holoğlu'n ait şiirler bulunuyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!