Kardeşinin cenazesine geldi, balkondan düşüp öldü

Güncelleme Tarihi:

Kardeşinin cenazesine geldi, balkondan düşüp öldü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2008 16:04

KOCAELİ’nin Derince İlçesi’nde, 2 gün önce çalıştığı fabrikada geçirdiği iş kazası sonucu ölen kardeşinin cenazesi için Kıbrıs’tan gelen 53 yaşındaki Yaşar Özdamar, hava almak için çıktığı 3'üncü kat balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Derince İlçesi’nin Çınarlı Mahallesi’nin Çenesuyu Caddesi’nde oturan 45 yaşındaki Nevzat Özdamar, Dilovası’nda kurulu Diler Demir Çelik Fabrikası’nda geçirdiği iş kazası sonucu önceki gün yaşamını yitirdi. Kardeşinin öldüğünü öğrenen ve Kıbrıs’ta çalışan ağabey Yaşar Özdamar, cenaze için dün ailesinin oturduğu Derince İlçesi’ne geldi. Kardeşinin cenazesine katılan ve onun ölümüne son derece üzüldüğü belirtilen Yaşar Özdamar, bu sabaha karşı saat 03.00 sıralarında sıcağın da etkisiyle bunalarak hava almak için evin balkonuna çıktı. Ancak tansiyon hastası olduğu belirtilen Yaşar Özdamar bir anda dengesini kaybederek 3'üncü kattan aşağıya düştü.

Gürültü üzerine balkona koşan yakınları Yaşar Özdamar'ı aşağıda görünce hemen hastaneye götürdü. Ancak Özdamar, yapılan müdehalelere rağmen kurtarılamadı. Aynı gün iki acı birden yaşayan Özdamar ailesinin üzüntüsü daha da arttı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!