Kardeşini ve annesini döven ağabeyini öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Kardeşini ve annesini döven ağabeyini öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2007 12:31

BURSA’nın İnegöl İlçesi'nde 17 yaşındaki M.Ç. annesini ve kardeşlerini döven ağabeyi 25 yaşındaki Tünay Ç.'yi tabancayla ateş ederek öldürdü. Babasının ölümünden sonra çalışmayan ağabeyinin, annesini ve kardeşlerini sürekli dövdüğünü söyleyen gözaltındaki M.Ç., “Dün akşam da eve geç gelen kardeşimi dövdü. Araya giren annemi ise kafasına odun vurarak yaraladı. Onları ağlarken görünce çılgına döndüm ve elimi kana buladım” dedi.

Haberin Devamı

İnegöl’e bağlı Yenice Beldesi’nde oturan M.Ç., dün gece kendisinden 8 yaş büyük olan ağabeyi Tünay Ç’yi, 7 ay önce ölen babasına ait ruhsatsız tabanca ile ağır yaraladı. Sırtından giren kurşunlar kalbine isabet eden Tünay Ç., ambulans ile çağrılan sağlık ekipleri gelene kadar yaşamını yitirdi.

İddiaya göre olay, babasının ölümünden sonra annesi Gülümser ve diğer kardeşlerini sürekli dövdüğü öne sürülen Tünay Ç.’nin, dün gece de internete gittiği için geç gelen 14 yaşındaki kardeşini dövüp, kendisine engel olmak isteyen annesini ise kafasına sopayla vurarak yaralaması sonucu meydana geldi. Bu sırada çalıştığı inşaattan eve gelen M.Ç., kardeşini ağlarken, annesini ise kafasından yaralanmış halde görünce sinirlendi. M.Ç. tartıştığı ağabeyine, babasına ait ruhsatsız tabanca ile ateş etti. Sırtından giren kurşunlar kalbine isabet eden Tünay Ç., olay yerinde yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Cinayet sonrası jandarmaya teslim olan M.Ç., “Ağabeyim çalışmıyordu. Babamın ölümünden sonra annemi ve bizleri dövüyor, emekli maaşını ise harcıyordu. Ben ise iş bulursam çalışıp, aileme katkı sağlıyordum. Dün gece internete gittiği için geç gelen kardeşimi feci şekilde dövdü. Annemi de başından yaraladı. Çılgına döndüm ve elimi kana buladım. Pişmanım” dedi.

Sorgulaması devam eden M.Ç., ifadesinin ardından adam öldürmek suçundan mahkemeye çıkartılacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!