Kardeşini sorduğu kişi tarafından bıçaklandı

Güncelleme Tarihi:

Kardeşini sorduğu kişi tarafından bıçaklandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2008 13:58

ADANA’da, 20 yaşındaki Sedef Güdücü, 2 gündür eve gelmeyen 19 yaşındaki kardeşi Koray’ı ararken, kardeşini sorduğu 23 yaşındaki sabıkalı Cumali Kav tarafından bıçaklandı.

Haberin Devamı

Olay, Barbaros Mahallesi Eminağa Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Barbaros Mahallesi 27 sokakta oturan Koray Güdücü’nün 2 gündür eve gelmemesi üzerine ablası Sedef kardeşini aramaya çıktı. Kardeşinin Cumali Kav ile birlikte dolaştığını duyan Sedef Güdücü, mahallelerindeki parkta bu kişiye rastladı. Cumali Kav’a kardeşini soran Sedef Güdücü, ardından da “Sen kardeşimden ne istiyorsun? Onu da kendine benzeteceksin? O da senin gibi psikopat mı olacak?” diyerek tartıştı. Uyuşturucu satmak suçundan sabıkalı olduğu belirtilen Cuimali Kav, bu sözlere sinirlenerek yanında taşıdığı bıçakla Güdücü’ye saldırdı. Sağ kol ve karnından yaralanan Güdücü, vatandaşlar tarafından özel bir tıp merkezine götürüldü. Genç kız buradaki müdahalenin ardından Adana Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Polis, olaydan sonra Kaçan Kav’ı yakalamak için çalışma başlattı.

Hastanede tedaviye alınan Sedef Güdücü, “Kardeşimi pis işlerde kullanmak istiyordu. Ben de kardeşimi bırakmasını söyleyince parkta bana saldırıp yaraladı. Yerlerde sürükledi” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!