Kardeşimi kim öldürdü?

Güncelleme Tarihi:

Kardeşimi kim öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2007 20:28

Haberin Devamı

Koçak Ailesi'nin fertleri Rüsselsheim'daki evlerinde yas tutuyorlar. Feti Koçak'ı en son bir sene önce gördüğünü belirten ağabeyi Berat, "Feti ile sık görüşmezdik. En son bir yıl önce yanıma gelip 10 gün kaldı. İş için Hollanda'ya gideceğini söylemişti. Öldüğünü gazeteden okuduk. Kardeşimi kim neden öldürdü?" dedi.

"Showcenter-Sexyland" isimli seks shop'un bodrum katında ölü olarak bulunan Feti Koçak'ın iki yıl önce eşi Meryem'den ayrıldığı, İlker (22) ve Duygu (20) adnıda iki çocuğu olduğu öğrenildi. Yakınları, Feti Koçak'ın iki yıldır değişik işlerde çalıştığını, en son da kendisine bir Alman bayan arkadaşı ile birlikte Darmstadt'ta ev baktığını söylediler.

AVUSTURYA'DAN GELDİ

Ağabey Berat, kardeşi Feti'yi 1988 yılında Almanya'ya getirdiğini, daha sonra ona Avusturya'da iş bulduklarını ifade etti. Berat Koçak "Uzun süre Viyana havaalanında bir şirkette çalıştı. Mutlu bir evliliği vardı. Ancak 2 yıl önce aile düzenleri bozuldu. Eşinden ayrıldı. İşinden çıktı. Ne olduğunu biz de anlamadık. Daha sonra Feti Almanya'ya geldi. Fakat tam olarak neler yaptığını biz de bilmiyoruz" dedi. Polisin de kendilerine şuana kadar net bir bilgi vermediğine değinen Berat Koçak, "Kardeşimin katilinin en kısa zamanda yakalanmasını istiyo

/images/100/0x0/55eacd81f018fbb8f897a7fe
rum" dedi.

5 BİN EURO ÖDÜL

Haberin Devamı

Bu arada olayla ilgili soruşturmasını sürdüren güvenlik güçleri, şu ana kadar yeni bir ipucuna rastlanmadığını açıkladılar. Frankfurt savcılığı, katilin bulunmasına yardımcı olacak bilgi için 5 bin Euro para ödülü biçti. Halktan yardım isteyen polis, bilgi vermek isteyenlerin 069-75551108 nolu numarayı aramalarını istedi. Yetkililer, "Öldürülen Feti Koçak'ı 17 Mart Cumartesi günü ile pazar günü saat 20.30'a kadar kim gördü? Çevresindekileri tanıyan var mı?" sorularını yönelttiler.

OLAY NASIL OLDU?

Seks shop'ta bir kaç hafta önce temizlik işçisi olarak çalışmaya başlayan Feti Koçak, pazar akşamı saat 20.30'da bodrumda ölü

/images/100/0x0/55eacd81f018fbb8f897a800
bulunmuştu. Yapılan otopside Koçak'ın bir çok bıçak darbesi alarak öldürüldüğü kesinleşti. Avusturya pasaportu sahibi Koçak'ın temizlik mazlemelerinin bulunduğu bodrum katına indiği sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından öldürüldüğü tahmin ediliyor. Olay yerindeki incelemelirini tamamlayan güvenlik güçleri, katilin izini arıyorlar.

DİTİB YARDIMCI OLDU

Haberin Devamı

Cenazeyi Türkiye'ye götürecek olan ağabey Berat Koçak'ın hacca gitmeyi planladığı için pasaportunu işlemler yapılmak üzere DİTİB'e göndermesi sorun oldu. Yolculuk için mutlaka pasaportunu geri alması gereken Berat Koçak'a merkezi Köln'de bulunan DİTİB yetkilileri yardımcı oldular. Sorunun hallolması ile öldürülen Feti Koçak'ın cenazesi morgdan alınarak geçici olarak Rüsselsheim Mezarlığına götürüldü. Feti'nin cenazesi buradan Ankara'ya götürülecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!