Kardelenler belgeseli vizyonda

Güncelleme Tarihi:

Kardelenler belgeseli vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2010 21:04

TURKCELL'in Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'yle birlikte yürüttüğü ‘Kardelenler’ projesinin başarı öyküsünü anlatan ve dünyaca ünlü belgesel kanalı ‘National Geographic’ tarafından çekilen ‘Kardelenler’ belgesel filmi, İzmir'de gösterime girdi.

Haberin Devamı

Türkiye'nin iletişim şirketleri arasında yerini alan Turkcell'in, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği işbirliğinde, ekonomik yetersizlikler nedeniyle öğrenimlerine devam edemeyen kız çocuklarının fırsat eşitliğini yaratmak amacıyla başlattığı, Kardelenler Projesi 10'uncu yılını kutluyor. Dünyaca ünlü belgesel kanalı National Geographic tarafından çekilen Kardelenler Belgeseli, İzmir dahil 9 ilde, 13 farklı noktada gösterime sunuldu. Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkiler, Kurumsal Sorumluluklar Müdürü Aslı Ünlü, Kurumsal İletişim Basınla İlişkiler sorumlusu Selin Aksular Büyükbeşe ve kardelenlerin de hazır olduğu belgeselin tanıtım toplantısında, basın mensuplarına özel belgesel gösterimi yapıldı.

24 - 30 Eylül tarihleri arasında İzmir Balçova Kipa Cinebonus sinemalarında gösterimde olacak olan Kardelen Belgeseli'nden elde edilecek gelir, kardelenlere bağışlanacak. Türkiye'de ilk kez bir sosyal sorumluluk projesinin National Geographic kanalı tarafından belgeselleştirildiğini söyleyen Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkiler Kurumsal Sorumluluklar Müdürü Aslı Ünlü, “Ayşe Kulin'in yazdığı Kardelenler kitabı ve Sezen Aksu'nun Kardelen konserlerinden elde edilen gelirden sonra Kardelenler Belgeseli'nin de geliri Kardelenlerimize bağışlanacak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!