Karaman'da internet kafede silahlı kavga:1 ölü

Güncelleme Tarihi:

Karamanda internet kafede silahlı kavga:1 ölü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2008 10:04

Karaman'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı Musa Göçmen (38) ve Mehmet Ali Göçmen (41) Yeni Sanayi GİM Toptancılar Sitesi'nde bulunan bir internet kafeye dışardan av tüfeği ile ateş etti.


Müşterinin olmadığı kafede işletme sahibi Derya Çağlayan (42) ile çalışan İsmail Tutmaz (17) yaralandı. Derya Çağlayan iş yerindeki av tüfeğini alıp dışarı çıkarak kaçmaya çalışan kişilere ateş etti. Açılan ateşle vurulan Mehmet Ali Göçmen olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Musa Göçmen kendi imkanlarıyla Karaman Devlet Hastanesi'ne geldi. Kafe çalışanı İsmail Tutmaz ise ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olaydan hemen sonra Karaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi cinayet masası ekipleri, yaralı olarak kaçan Derya Çağlayan'ı ateş ettiği tüfekle yakaladı. Çağlayan 82 Yıl Devlet Hastanesi'nde tedavisi yapıldıktan sonra gözaltına alındı. Kavganın bir husumet nedeniyle çıktığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Derya Çağlayan hastane çıkışında gazetecilere, “Ben Karaman'ın yabancısıyım. Karaman'a ekmeğimi aramaya geldim. Fakat bu şahıslar benim ekmeğimle oynadılar. Benim çalışmamı engellemeye çalıştılar” dedi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!