Karadeniz, Senem'i vermiyor

Güncelleme Tarihi:

Karadeniz, Senemi vermiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2010 13:40

Rize'nin Fındıklı İlçesi'nde geçen pazartesi gecesi iskeleye çıktığı sırada dev dalganın çarpması sonucu denize düşerek kaybolan üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Senem Kasap, tüm aramalara karşın henüz bulunmadı. Bu sabah iskeleye gelen anne Ayla Kasap, “Çık oradan, ne olursun gel yavrum” diyerek gözyaşı döktü. Sinir krizi geçiren Ayla Kasap, hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

SENEM'İN ANNESİNİN FERYATLARI YÜREKLERİ DAĞLADI

İŞTE SENEM'İN ÖLMEDEN ÖNCEKİ SON 11 SANİYESİ / WEB TV     

Rize Üniversitesi Fındıklı Meslek Yüksekokulu öğrencileri Senem Kasap, Çiğdem Çelik, Mehmet Öztel, Berşay Yiğit, Emre Öztaş, Ahmet Yılmaz, Mustafa Düz ve Esme Korkmaz, gezinti yapmak için kaldıkları yurttan çıktı. 3'ü kız 8 genç, yürürken bir iskelenin üzerine çıkıp denizi seyretmek istedi. Bu sırada büyük bir dalganın iskeleye vurması sonucunda Büro Yönetimi Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Senem Kasap, denize düştü. Mehmet Öztel ise son anda iskele üzerindeki babaya tutunarak denize düşmekten kurtuldu.  

/images/100/0x0/55eaacaaf018fbb8f88f7fd2
Denizde kaybolan Senem Kasap'ı arama çalışmaları bu sabah yeniden başlatıldı. Trabzon Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı dalgıçlar 1.5 saat süreyle arama çalışması yaptı. Daha sonra Rize Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi'ne bağlı 4 balıkadam da iskelenin ve kıyıdaki kayalıkların alt bölümlerini aradı ancak sonuç elde edemedi.

Haberin Devamı

ANNESİNİN FERYADI YÜREK DAĞLADI
Senem Kasap'ın annesi Ayla Kasap da olayın ardından ilk kez bugün iskeleye getirildi. Samsun'daki evinde haberi aldıktan sonra eşi ve oğluyla Rize'ye gelen, ancak Derepazarı'ndaki babaevinde kızından gelecek haberi bekleyen Ayla Kasap, bu sabah yakınlarıyla birlikte Fındıklı'ya geldi. Akrabalarının desteğiyle ayakta durabilen Ayla Kasap, iskelede “Kızın buradan denize düştü” sözlerini duyunca gözyaşlarına boğuldu ve sinir krizi geçirdi. Fenalaşan Ayla Kasap, araca götürülürken birden geri dönüp, “Bir daha bakayım, ne olur bırakın beni” diyerek iskeleye doğru koşmaya çalıştı, ancak yakınları tarafından güçlükle durduruldu. Tekrar araca bindirilmeye götürülen anne Ayla Kasap, “Çık oradan, ne olursun gel yavrum” diye feryat ederken baygınlık geçirdi. Ayla Kasap, Fındıklı Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Bu arada Senem Kasap'ı arama çalışmalarını, yaklaşık 50 kişilik vatandaş ve öğrenci topluluğu kıyıdan izledi. Polisler günboyu iskele üzerinde nöbet tutarak çevreyi gözlüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!