Kara Sevda 33. bölüm fragmanında Nihan ve Kemal arasında büyük kriz!

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 33. bölüm fragmanında Nihan ve Kemal arasında büyük kriz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2016 10:22

Kara Sevda'nın merakla beklenen 33.bölüm fragmanında şoke eden gelişmeler yaşanıyor. Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak bölümüne Ozan ve Emir'in tutuklanması damgasını vuruyor.Nihan ve Kemal arasındaki gerilim artıyor.İşte Kara Sevda 33.bölüm fragmanı

Kara Sevda 32. bölümde Kemal ve Emir'in savaşı artık Kemal'i kontrolden çıkarıyor. Dizinin yeni bölümünde Nihan, Kemal'e gerçekleri anlatmaya çalışsada Kemal artık farklı bir yola çıkmış gibi gözüküyor. Peki Kara Sevda 32. bölümde başka neler yaşandı. İşte Kara Sevda 33. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları..
Haberin Devamı

Kemal, önlerinde işlenen cinayeti polise haber vererek, bir soruşturmanın kanalını açar. Emir, bu soruşturmanın fazla derinleşmeden halledileceğinden çok emindir, onun kafasına takılan iki şey vardır. Bir; kardeşi kim? İki, Kemal’in Nihan’la birlikte orda ne işi vardı? Nihan, Emir’e, Kemal’in orda oluşunun kendi kontrolü dışında geliştiğini anlatsa da, emir Nihan’a anlaşmalarını bozduğunu düşünerek tehlikeli bir ceza hazırlar.

Emir’in oyunu Kemal’i de kontrolden çıkarır. Artık ne sebeple olursa olsun durmayacaktır. Kemal’in bütün gemileri yakmak üzere olduğunu hisseden Nihan ise Kemal’e ulaşmak için bütün şartlarını zorlar. Bu sırada Emir kardeşine ulaşmak için bütün yolları dener, kardeşini bulmakta kararlıdır.

Asu ise her şeyden habersiz Emir’in tehditinin şokuyla amcasına sığınır. Hakkı, Asu’ya gerçekleri söylemez. Aksine Asu’yu daha çok korkutur. Asu’ya intikam planlarının en tehlikeli ayağını teklif eder.

Haberin Devamı

KARA SEVDA 33. BÖLÜM FRAGMANI

 KARA SEVDA 32. BÖLÜM İZLE

 

Kemal, Emir’in bugüne kadar “o geceye” dair gizlemeyi başardığı bütün suçlarını ortaya çıkarmak için şantajcıya, yani Emir’in kardeşine ulaşması gerektiğinin farkındadır. Şantajcıya mesajını iletmesi için Tufan’a gider Tufan, Asu’ya Kemal’in teklifini ilettiğinde bütün dengeler altüst olacaktır.

Nihan’ın Leyla’yla birlikte organize ettiği hayır gecesinin hazırlıkları sadece Nihan’la Kemal’i bir araya getirmekle kalmaz, Kemal’le Emir’i yine karşı karşıya getirir.

Emir’in gazabından kaçmak için Kemal’e sığınan Zeynep, eve geri dönüşüyle ilgili muazzam bir plan hazırlar. Üzerinde ne kadar şüphe ve baskı varsa geçersizleştirmek için ilk olarak Vildan’ın üstüne oynar. Sonraki hedefindeyse Ozan vardır.

Emir, kardeşini bulmak için bütün bağlantılarını seferber etmişken, sürpriz bir telefon, ona kardeşini vaad eder. Hayır gecesi, herkes için bir dönüm noktası olacaktır. Çünkü o gece, Kemal’in başlattığı harekat da finallenecektir.

 

Haberin Devamı

Yayın Günü: 25 Mayıs ÇarşambaYayın Saati: 20.00 

KARA SEVDA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tufan’ın Asu’ya kendini ispatlamak için Emir’e kurduğu tuzak hem Kemal’in, hem de Emir’in dikkatini şantajcının üstüne çeker. Kaza haberini aldığında bütün öfkesine rağmen Kemal’in içini büyük bir korku kaplar. Kemal içinde Nihan’ın da olduğu arabayı kimin bozduğunun; Emir de kendisini öldürmek isteyen kişinin peşine düşer. Asu, Emir’in şüphesini çekme pahasına Zeynep’e yardım eder. Emir Asu’nun karşısına çıktığında sorularına istediği cevapları alabilmesi için Kemal’i aşması gerekir. İki ezeli düşman birbirlerine her fırsatta kılıçlarını çeker. Aralarındaki savaşın hatları artık daha keskindir.,

Haberin Devamı

Kara Sevda 31. bölüm izlemek için tıklayın

Zeynep, Asu’nun yardımıyla bebeğini kurtarır ancak hayatını garantiye almak için yeni bir plan yapar. Evi terk eder ve Kemal’in kanatları altına sığınır. Bir yandan Sezin, diğer yanda Soydere ailesi Zeynep’in bu kararıyla çalkalanır. Zeynep bu hamlesiyle bir tek Nihan’ın şüphelerinden kurtulamaz. Nihan, Emir’le Zeynep’e dair hissettiği huzursuzluğun nedenini bulmaya kararlıdır.

32. BÖLÜMDE BÜYÜK KARŞILAŞMA!

Kemal, Nihan’dan uzak durmaya çalıştıkça yolları kesişmeye devam eder. Kemal’in kırgınlığı ve öfkesi Nihan’la arasına aşılması zor bir duvar örse de, bütün dikkati yine de Nihan’da olur.  Tufan’ın tuzağıyla başlayan çatlak Kemal’le Emir’in araştırmalarıyla iyice derinleşir. Hakkı deşifre olmamak için Asu’dan gizli çok riskli bir tercih yapar. Nihan’la Emir büyük bir tehlikenin göbeğine düştüğünde, Kemal Nihan’ın koruyucu meleği gibi etrafında olacaktır. Kader Nihan’la Kemal’in hayatına yeni düğümler atarken, yaşanacaklar kimsenin tahmin edemeyeceği boyutlara ulaşacaktır.

Haberin Devamı

Kara Sevda son bölümde neler yaşandı?

Kemal, Nihan'ın çevresinde olmasından rahatsızdır. Ona olan öfkesini artık dizginleyemez. Nihan'sa Kemal ve Asu'nun kaçınılmaz olarak yakınlaşmalarını izlemek zorunda kalır. Emir Nihan'la mutlu evlilik oyununu sürdürürken, günün sonunda ikisinin evliliğine dair Kemal’in soruları tamamen tükenecektir. 
Emir Zeynep’le ilgili kesin kararını verdiğinde Zeynep bir tek Kemal’den yardım ister. Aynı sırada Emir ve Nihan için de günün rengi değişir. Onları bekleyen tehlikeden habersiz, elleri kolları bağlı kalacakları bir tuzağa doğru çekilirler.

Kara Sevda 29. bölümde; Kemal’i mahrem alanında karşısında elinde bir silahla gören Emir için verilmesi gereken zor bir karar vardır. Kemal’in hesapları kapatma önerisini öyle ya da böyle kabul etmek zorundadır. Kemal ve Emir, kurallarını Kemal’in belirlediği “Türk motifli” ruleti oynayacaklar, birbirlerine sıkacaklardır. Bu kumarı tek bir kişi sonlandırabilir. Kemal’in o evde olduğundan habersiz Nihan…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!