Kara Sevda 1.bölüm fragmanını izle | Kara Sevda 1.bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 1.bölüm fragmanını izle | Kara Sevda 1.bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2015 12:22

Star TV'nin Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün de başrollerinde rol aldığı 'Kara Sevda' dizisinin ilk bölümü fragmanını izle. Kara Sevda'nın ilk bölümünde neler olacak? Kara Sevda ilk bölümüyle yarın saat 20.00’da Star TV ekranlarında.

Haberin Devamı

MUCİZEVİ BİR AŞK HİKÂYESİ

Yönetmenliğini Hilal Saral'ın yaptığı, senaristliğini Anıl Eke ve Özlem Yılmaz'ın üstlendiği dizi; iki ayrı dünyanın insanları Kemal (Burak Özçivit) ile Nihan'ın (Neslihan Atagül) masalsı bir aşk hikâyesini ekrana taşıyacak.

Dizide; Kemal Soydere ailesinin tüm umutlarını yüklediği maden mühendisliği öğrencisi, Nihan Sezin ise neşeli, hayat dolu, imtiyazlar içinde büyüdüğü zengin ve pırıltılı hayata hep biraz uzak olan bir genç kız. Nihan ve Kemal, mucizevi bir aşkla birleşirler, birbirlerinin dengi olurlar.

Birbirlerine yemin ettiklerinde ise, hayatın birlikteliklerine izin vermediğini, en acı şekilde öğrenirler. Hayatları bir gecede değişir. Kemal, Zonguldak'a gider. Nihan'ı ise, yaptığı bir seçimin peşinden.

Yıllar sonra bir maden kazası, Kemal'e hayatının sınavı olacak. Uzun süredir uzak durduğu her şeyden saklanmaya devam mı edecek, yoksa geçmişte kaybettiklerinin üzerine mi gidecek? Kemal bu yol ayrımından birini seçtiğinde, Nihan'la arasındaki uçurum kapanacak, şartlar dengelenecek. Kemal’in zor günleri, o seçimi yaptığında başlayacak. Bu seçim, bir kara sevdaya neden olacak...

Kara Sevda, zengin oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Dizide, ekranların sevilen oyuncusu Zerrin Tekindor, Kemal’in yakın dostu Leyla karakteriyle ekranlara gelecek. Kemal ve Nihan'ın bir gecede değişen hayatlarına damga vuran ismi ise, Kaan Urgancıoğlu Emir karakteriyle canlandıracak. Dizinin kadrosunda ayrıca; Kürşat Alnıaçık, Zeyno Eracar, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa Aslı Pamuk ve Burak Sergen yer alıyor.

KARA SEVDA 1.BÖLÜM FRAGMANI İZLE



KARA SEVDA OYUNCULARI

Haberin Devamı

Kara Sevda 1.bölüm fragmanını izle | Kara Sevda 1.bölümde neler olacak


Burak Özçivit Kimdir?

Haberin Devamı

Burak Özçivit 24 Aralık 1984’da İstanbul’da doğmuştur. Aslen Gazianteplidir. Ekranların aranan oyuncusu ve eski mankendir. Kazım İşmen Lisesi'nden mezundur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumaktadır. Zoraki Koca, Baba Ocağı, İhanet, Küçük Sırlar, Muhteşem Yüzyıl ve Çalıkuşu dizileriyle ekranlara gelmiştir. Musallat ve Aşk Sana Benzer filmlerinde oynamıştır. Özçivit, Kara Sevda dizinde Kemal’i canlandıracak.

Kara Sevda 1.bölüm fragmanını izle | Kara Sevda 1.bölümde neler olacak

Neslihan Atagül Kimdir?

Neslihan Atagül 20 Ağustos 1992’de İstanbul’da doğmuştur. Yeditepe Üniversitesi’nde tiyatro bölümünde okumaktadır. Yaprak Dökümü, Canım Babam, Kalbim Seni Seçti, Hayat Devam Ediyor, Fatih Harbiye dizilerinde yer almıştır. Araf, İlk Aşk ve Senden Bana Kalan filmlerinde oynamıştır. Atagül, Kara Sevda dizisinde Nihan karakterini canlandıracaktır.

Kara Sevda 1.bölüm fragmanını izle | Kara Sevda 1.bölümde neler olacak

Haberin Devamı

Zerrin Tekindor Kimdir?

Zerrin Tekindor 5 Ağustos 1964 Burhaniye’de doğmuştur. Oyunculuğun yanında ressamlıkta yapmaktadır. 1985 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. 1985 yılında Devlet Tiyatrosunda göreve başlamıştır. Tekindor birçok tiyatro, dizi ve filmde rol almıştır. Kara Sevda dizisinde Leyla rolünü canlandıracaktır.

Kara Sevda 1.bölüm fragmanını izle | Kara Sevda 1.bölümde neler olacak

Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

Kaan Urgancıoğlu 8 Mayıs 1981 İzmir doğumludur. Birçok dizi ve filmde rol almıştır. Kara Sevda dizinde Emir karakterini canlandıracaktır.

BAKMADAN GEÇME!