Kar maskeli 4 kişi, evden kız kaçırdı

Güncelleme Tarihi:

Kar maskeli 4 kişi, evden kız kaçırdı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2007 15:13

ARDAHAN Merkeze bağlı Gürçayır Köyü’nde kar maskeli 4 kişi, 20 yaşındaki Fatma Ürker’i gece yarısı silah zoruyla evinden kaçırdı.

Haberin Devamı

İstanbul’dan 4 gün önce çalıştığı işyerinden izin alarak Gürcayır Köyü’nde oturan ailesinin yanına gelen Fatma Ürker, önceki gün saat 02.00 sıralarında evlerine zorla giren kar meskeli ve eli silahlı 4 kişi tarafından kaçırıldı. Kızının kurtarılması için jandarma ve polise müracaat eden Şefik Ülker, “Gece yarısı evimizin kapısı çaldı. Açtığımızda yüzleri kar maskeli olan ve ellerinde silahlar bulunan 4 kişi aniden içeriye girdi. Eşim ile benim el ve ayaklarımızı bağlayan kişiler, daha sonra Fatma’yı zorla kaçırdılar. Ne olur kızımı bulun. Kimin ve niye kaçırdıklarının bilmiyoruz. Kimseden de şüphelenmiyoruz” dedi.

Polis ve jandarma Fatma Ürker’i kaçıranların yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyonlar başlattı. Kent merkezinin tüm çıkışları tutuldu. Yetkililer, Fatma Ürker ve onu kaçıranların il dışına çıkmış olomayacağını belirterek araştırmaların devam ettiğini açıkladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!