Kaptan pilotun eşine teşekkür plaketi

Güncelleme Tarihi:

Kaptan pilotun eşine teşekkür plaketi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2015 12:08

ANTALYA’da kanserden yaşamını yitiren kaptan pilot Tayfun Hacıoğlu’na yardım için toplanan parayla Atatürk Devlet Hastanesi’ne 4 diyaliz makinesi bağışlayan Handan Hacıoğlu’na, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz tarafından teşekkür plaketi verildi.

Haberin Devamı

Geçen yıl Şubat ayında kolon kanseri teşhisi konulduktan 1 yıl sonra yaşamını yitiren kaptan pilot 48 yaşındaki Tayfun Hacıoğlu’nun eşi 45 yaşındaki Handan Hacıoğlu, eşine yardım için toplanan parayla 4 adet hemodiyaliz cihazı aldı. Hacıoğlu, 120 bin TL değerindeki cihazları Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Hemodiyaliz Merkezi’ne bağışladı. 2 çocuk annesi Hacıoğlu, "Eşimin sevap defteri kapanmasın, adı yaşasın istedim. Diyaliz tedavisi gören hastaların bu cihazlara ne kadar ihtiyacı olduğunu gördüm ve cihazları bağışlamaya karar verdim. Bu duruma vesile olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Handan Hacıoğlu’nun hastalar için büyük bir iyilik yaptığını dile getiren Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, "Sağlık hizmetlerine sizin gibi hayırsever vatandaşlarımızın yaptığı katkılar büyük önem arz ediyor. Bugün hastanelerimizde vatandaşımıza iyi hizmet verebilmemizde bağışçılarımızın katkıları yadsınamaz. İnsanlık adına size teşekkür ediyorum" dedi. Prof. Dr. Necat Yılmaz hayırsever Handan Hacıoğlu’na teşekkür plaketi sundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!