Kapkaççıyı beyaz motosikleti ve ayakkabıları yakalattı

Güncelleme Tarihi:

Kapkaççıyı beyaz motosikleti ve ayakkabıları yakalattı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2019 11:50

Konya'da biri yabancı uyruklu 4 kadının çantasını alıp kaçan Muhammet Celalettin A. (22), kullandığı motosiklet ve giydiği ayakkabının renginden tespit edilerek yakalandı.

Haberin Devamı

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, geçen haziran ve temmuz aylarında Selçuklu ilçesinin Sancak ve Kosova mahallelerinde yaşanan 4 kapkaç olayıyla ilgili çalışma başlattı. Bir yabancı uyruklu 4 kadın mağdur, polise, kapkaççının beyaz renkli motosiklet kullandığını, beyaz renkte ayakkabı giydiğini ve yüzünü kaşkol ile gizlediğini anlattı. Çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, kadınların tarifine uyan bir motosikletlinin aynı bölgede dolaştığını tespit etti.

4 SAAT BEKLEDİLER

Dün devriye görevi yapan polis, güvenlik kamera görüntülerindeki motosikleti bir alışveriş merkezinin otoparkında buldu. Bunun üzerine tedbir alan polis, 4 saat boyunca şüphelinin motosikletin yanına gelmesini bekledi. Beyaz ayakkabılı şüpheli, motosikletin yanına geldiğinde yakalandı. Muhammet Celallettin A. olduğu belirlenen şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Muhammet Celalettin A., ''Param yoktu. Parasız kaldığım için yaptım'' dedi. Muhammet Celalettin A., bugün adliyeye sevk edildi.

TUTUKLANDI

Muhammet Celalettin A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kapkaççıyı beyaz motosikleti ve ayakkabıları yakalattı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!