Kapadokya'da UFO heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Kapadokyada UFO heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 1999 00:00

Haberin Devamı

Nevşehir'in Avanos İlçesi'ne bağlı Özkonak Beldesi'nde önceki gece beliren parlak cisim, UFO paniği yaşanmasına neden oldu.

Özkonak semalarında önceki gece saat 22.30 sıralarında parlak bir cisim belirdi. Esrarengiz cismi izlemek için herkes sokağa çıktı. Kendi ekseni etrafında hızla dönen ve zaman zaman kaybolan gök cisminin parlak mavi ışık saçtığı gözlendi. Uzaylıların Kapadokya'ya geldiği söylentileri üzerine bazı vatandaşlar korkarak evlerine kapandı. Özkonak semalarında yaklaşık 40 dakika kadar dolaşan esrarengiz cismin kısa aralıklarla yeşil, sarı ve turuncu ışıklar da saçması dikkati çekti. Esrarengiz cisim, daha sonra beldenin kuzey batı yönünde gözden kayboldu.

Kapadokya'yı 2 yıl önce ziyaret eden ünlü yazar Erich Von Danieken, bu bölgeye uzaylıların geldiğini, yeraltı kiliselilerinin de uzaylılardan korunmak için yapıldığını ileri sürmüştü. Kapadokya bölgesinin tam ortasında bulunan Özkonak Beldesi'nde, 3 katlı bir yeraltı şehri bulunuyor. Nevşehir'de daha önce de UFO olduğu ileri sürülen parlak cisimler yöne halkı tarafından heyacanla izlenmişti.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!