Kanyonda kâbus dolu 17 saat

Güncelleme Tarihi:

Kanyonda kâbus dolu 17 saat
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2016 02:11

BALIKESİR’in Altınoluk ilçesinde her ikisi de 26 yaşındaki Ozan Can Selçuk ve Alp Bozkoyunlu, doğa gezisi ve yüzmek için önceki gün gittikleri Şahin Deresi Kanyonu’nda yönlerini kaybetti.

Haberin Devamı

ARAMA 3 SAAT SÜRDÜ
Hava kararmasına rağmen yollarını bulamayan iki genç, durumu cep telefonu ile ailelerine bildirdi. Ailelerin yardım çağrısı üzerine, iki genç için Bursa ve Manisa’dan 10 kişilik arama kurtarma ekibi bölgeye sevk edildi. Dün sabah saat 05.00’te Şahin Deresi Kanyonu’na giren ekipler, 8 metreye kadar ulaşan şelaleler bulunan bölgede 3 saat süren aramalar sonucu kayalıklar arasında mahsur kalan iki gence ulaştı. AKUT ekibinin ikram ettiği çikolata ve bisküvi ile açlıklarını gideren gençler, yaklaşık 17 saat mahsur kaldıkları bölgeden, bazen yüzüp bazen yürüyerek çıkarılıp ailelerine teslim edildil.

Kanyonda kâbus dolu 17 saat


YAPRAKLARLA ÖRTÜNDÜK
kurtarıldıktan sonra ailelerine sarılan gençlerden Ozan Can Selçuk, "Gece üşümemek için üzerimizi yapraklarla örtüp, çevreden topladığımız biberleri yiyerek ve su içerek açlığımızı bastırdık. Bizleri kurtaran AKUT ekiplerine teşekkür ederiz" dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!