'Kanlar içindeki annemi yanaklarından öptüm'

Güncelleme Tarihi:

Kanlar içindeki annemi yanaklarından öptüm
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2015 01:43

İZMİR kan donduran bir cinnet haberiyle sarsıldı. Buca'da sabaha karşı yaşanan dehşet gecesinde, bir baba önce eşini sonra iki kızını, en son da kendini silahla vurdu. Saatler 03.30'u gösterirken gecenin sessizliğini silah sesleri bozdu. Peş peşe patlayan silah uykusundan uyananları ürpertti. Oysa tüm bunlara tanıklık eden bir küçük kız çocuğu da vardı. 11 yaşındaki A.A. anneannesinin, annesinin, teyzesinin dedesinin silahından çıkan kurşunlarla can vermesine tanıklık etmiş, cinayetleri işledikten sonra intihara teşebbüs eden dedesini o halde görmüş, komşularına sığınarak yardım istemişti. Küçük kızın yaşadığı şok nedeniyle ifadesi, sakinleşmesi beklendikten sonra alınırken korkunç gecenin küçük tanığı A.A.’nın pedagoglar eşliğinde İzmir Emniyeti Çocuk Şube Müdürlüğü’nde verdiği ifadesinde tüyleri diken diken eden detaylar ortaya çıktı. A.A.'nın ifadesindeki "Annemin öldüğünü görünce onu yanağından öptüm ve evden çıktım" sözleri polis şeflerini bile sarstı.

Haberin Devamı

A.A.’nın anlattıklarına göre yaşadıkları değil bir çocuğun yetişkin insanların bile kaldıramayacağı korkunçluktaydı. O gece A.A. ve annesi Nesrin Ö, odalarında uyurken bağırış sesleri ile uyandı. Geceyi bölen bir silah sesi duyuldu. Polisin tahminine göre bu silah sesinde Enver Ö eşi Mekkiye Ö’yi vurdu. Hemen ardından ise teyzenin sesi duyuldu ve silah bir kez daha patladı. Yine tahmine göre Enver Ö o anda kızı Duygu Ö’ye ateş etti. Bunun üzerine kızı A.A. ile odalarında yatan anne Nesrin Ö dışarı çıktı.

YORGANIN ALTINA SAKLANDI

Kanlar içindeki annemi yanaklarından öptüm


Küçük A.A. odada kaldı. Korkuyla yorganın altına saklandı. İşte tam o anda bir silah sesi daha çınlattı ortalığı. Yine polisin tahminine göre dedesi Enver Ö, o an da A.A.'nın az önce odadan çıkan annesi Nesrin Ö'yü vurdu. A.A. daha çok korktu. Yorganın altına iyice saklandı, neredeyse nefes bile almadı. Birkaç dakika sonra ise bir silah sesi daha geldi. İki kızını ve eşini öldüren Enver Ö, salonda son kurşunu kendi başına sıkmıştı. Bir süre hiç kıpırdamadan bekleyen A.A., tüm seslerin artık kesildiğinden emin olunca, yavaşça yorganın altından kalktı, odadan usul ve korkak adımlarla çıktı.

Haberin Devamı

ANAHTARI VE TELEFONU ALIP ÇIKTI

Annesi hemen kendi odalarının önünde cansız uzanıyordu. Evin tüm odalarında ailesinden birinin kanlar içindeki cesetleri vardı. Anneannesi, teyzesi, annesi kanlar içinde hareketsiz yerde yatıyordu. Dedesi ise salonda kendini vurmuştu. A.A., öldüğünü görünce annesini yanağından öptüğünü anlattı polislere ve uzmanlara. Sonra da anahtarı ve telefonu alıp evden çıktığını, alt kattaki komşulara sığındığını... İşte bu ifadeler yılların polis şeflerini kahretti. Sordular, A.A. dayısında kalmak istediğini söyledi. Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından dayısına teslim edildi. Şimdi geride kalan akrabalarıyla o korkunç gecenin izlerini silmeye çalışıyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!