Kanıt fotoğraflar

Güncelleme Tarihi:

Kanıt fotoğraflar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2000 00:00

Haberin Devamı

SON seçimlerde annesi Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına destek veren Chelsea, sürpriz bir aşkla karşı karşıya kaldı. Başkan Clinton'ın kızı, seçim kampanyası sırasında Hollywood'un genç oyuncularından Ben Affleck ile tanıştı. İki genç yıldırım aşkıyla birbirlerine tutuldu. Bu yıldırım aşka kimse inanmadı, ama Avrupa ve Amerika basınında art arda yayımlanan fotoğraflar, her şeyi açıklıyordu.

Seçim kampanyası sırasında tanışan iki genç de yalnızdı. Ünlü aktör Ben Affleck, kısa bir süre önce ünlü yıldız Gwyneth Paltrow'dan ayrılmıştı. Kalbi boştu ve biraz da üzgündü. Chelsea Clinton'ın yüzünden hiç eksik olmayan gülümsemesi, Ben Affleck'i etkilemişti.

Bir yıldan beri Stanford Üniversitesi'ndeki arkadaşı Jeremy Kane ile flört ettiği bilinen Chelsea, Ben Affleck'in çok farklı biri olduğunu itiraf etti. Genç kız, yakışıklı Hollywood aktörünün cazibesine kapıldığını gizlemiyor. Chelsea, bir arkadaşına ‘‘Yüzüme baktığı zaman içimde bir şeylerin eridiğini hissediyorum. Onunla göz göze geldiğim zaman da bayılacak gibi oluyorum’’ diye konuştu.

ANNESİ BİLİYOR

Hillary Clinton, seçim kampanyası sırasında kızıyla genç aktör arasındaki yakınlaşmayı fark etmişti. Kızının çok mutlu görünmesi, Hillary Clinton'ı sevindirdi. Senatör seçilen anne, Hollywood yıldızlarını çok sevdiği için kızının bu yeni serüvenine olumlu yaklaştı.

Chelsea Clinton, dünyanın en güzel kızı değil. Ama sevimliliği ve cana yakınlığıyla herkesi etkiliyor. Ayrıca çok zeki. Başkan Clinton ile Hillary Clinton'ın Monica Lewinsky skandalı nedeniyle tehlikeye giren evliliğini Chelsea, ustaca manevralarla kurtarmıştı.

Ben Affleck, Clinton ailesinin sürekli konukları arasında yer aldı. Artık Clinton'lar, nerede, ne yaparlarsa yapsınlar, Ben Affleck'i de yanlarında görmek istiyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!