Kanaldaki cesedin sırrı

Güncelleme Tarihi:

Kanaldaki cesedin sırrı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2012 00:00

12 gün önce kanalda çuval içinde çıplak cesedi bulunan Ahmet Ağırkaya’yı sevgilisinin tüfekle vurduğu ortaya çıktı. 39 yaşındaki kadın, cesedi diğer sevgilisiyle birlikte kanala attıklarını itiraf etti.

Haberin Devamı

KONYA Karatay’daki boş su kanalında, 24 Haziran Pazar günü bir çoban tarafından çuval içinde erkek cesedi bulundu. Otopside kimliği belirsiz kişinin kasığından tüfekle vurularak öldürüldüğü saptandı. Parmak izinden, cesedin hırsızlık ve adam yaralama gibi çeşitli suçlardan kaydı bulunan işsiz Ahmet Ağırkaya’ya (38) ait olduğu saptandı. Evli, 6 çocuk babası olan Ağırkaya’nın kavga ettiği 20 kişinin ifadesine başvuruldu. Bu sırada Ağırkaya’nın, komşusu, 1 çocuk annesi Şerife Yeniçelik (39) ile 2 ay önce kavga etikleri anlaşıldı. Polis, Yeniçelik’in, cesedin bulunmasından 3 gün sonra başka eve taşındığını, eski evi boyadığını saptadı.

Cinayeti itiraf etti

Gözaltına alınan Şerife Yeniçelik sorgusunda, Ağırkaya’nın sevgilisi olduğunu belirterek, cinayeti şöyle itiraf etti: “Ahmet evime geldi, içki içtik. Cinsel ilişkiye girmek konusunda ısrar edince, av tüfeğiyle ateş ettim. Öldüğünü anlayınca kız kardeşim Y.Y. ile komşum M.S.’den cesedi bir yere götürüp atmak için yardım istedim. İkisi de kabul etmedi. Cesetle 2 gün evde kaldım. Diğer sevgilim Mustafa C.’ye (69) durumu anlattım. Onun üç tekerlekli motosikleti vardı. Çuvala koyduğum cesedi gece yarısı götürüp boş su kanalına attık.” Soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı

Sorguları sürüyor

Şerife Yeniçelik’in cinayeti itiraf etmesi üzerine  Mustafa C. (sağda)  ile olayı gizleyen kız kardeşi Y.Y. (33) ve M.S. (52) gözaltına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!