Kanal D ve Hürriyet’e ödül

Güncelleme Tarihi:

Kanal D ve Hürriyet’e ödül
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2007 00:00

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nin 29. Radyo-Televizyon Oskarları, sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Ödül töreninde 31 dalda 52 kişi ve programa ödül verildi.Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği’nin geleneksel “Radyo-Televizyon Oskarları” ödül töreni, Ambassadore Otel’de gerçekleşti. Bu yıl 29.’su düzenlenen ödül töreninde 31 dalda 52 kişi veya programa ödül verildi. Geceye İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Halkın Yükselişi Partisi Genel Başkanı Yaşar Nuri Öztürk, HÜRPARTİ Genel Başkanı Yaşar Okuyan, DYP Genel Başkan Yardımcısı Saffet Arıkan Bedük, ATO Başkanı Sinan Aygün, TRT Genel Müdür Vekili Ali Güney ve çok sayıda milletvekili ve bürokrat katıldı.

Kanal D ve Hürriyet’e ödül
Kanal D ve Hürriyet’e ödül

Umut Erdem-Kenan Macit    Abdülkadir Aksu-M.Ali Birand

RTGD’nin ödül töreninde Hürriyet Gazetesi, Kanal D, Star TV, CNN Türk ve Radyo D’ye de çok sayıda ödül verildi. Ana haber dalında, Kanal D’den Mehmet Ali Birand; Sabah programı dalında, Star TV’de yayınlanan “Uyan Türkiye” ile Mesut Yar; TV yıldızları dalında Kanal D’de yayınlanan “Şehrazat”la Bergüzar Korel; Ekonomi programı dalında, CNN Türk’te yayınlanan “Finans Analiz”le Yiğit Akbulut; Magazin dalında, Kanal D’de yayınlanan “Dobra Dobra” ile Şenay Düdek ve Müge Anlı; Haber-Yaşam dalında, CNN Türk’te yayınlanan “5N 1K” ile Cüneyt Özdemir ve Soner Yalçın; Kültür Sanat dalında, CNN Türk’te yayınlanan “Karalama Defteri” ile Doğan Hızlan ve İhsan Yılmaz, ödül aldılar.

Haberin Devamı

Yerli TV Dizileri dalında, Kanal D’de yayınlanan “Arka Sokaklar” dizisi adına ödülü dizinin oyuncularından Zafer Ergin ve kızı Pınar Aydın, aldı. “Yavuz Gökmen Özel Ödülü”, Hürriyet Gazetesi muhabiri Umut Erdem’e verilirken, Radyo D’den Hakan Gündüz de Radyo Programcıları dalında ödüle layık görüldü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!