Kanal D’de dizi rüzgârı

Güncelleme Tarihi:

Kanal D’de dizi rüzgârı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 1997 00:00

Haberin Devamı

Kanal D, yeni yılla birlikte, birbirinden sürükleyici yeni yerli dizilerle gündeme gelecek. Güçlü oyuncu kadrolarının rol aldıkları sekiz dizi birden yeni yılla ekrana gelmeye başlayacak. Komedi ve macera ağırlıklı sekiz ayrı dizi, ekranları renklendirecek. Ateş Dansı, Ruhsar, Akasya Pasajı, Delikanlı, Ayrı dünyalar, Şafak Vakti, Karambol Kamil ve Yalan; yeni yılda ekranların en fazla izlenen dizileri olmaya şimdiden aday gözüküyorlar...

AKASYA PASAJI

Mizah dünyamızın ustalarından Gani Müjde'den bir güldürü daha... Berberi, kuyumcusu, oyuncakçısıyla cıvıl cıvıl bir pasaj ve bu pasajın sakinleri. Derya Baykal, Sumru Yavrucuk, podyumların tanınmış mankeni Merve İldeniz ve genç yetenek Güven kıraç'tan oluşan güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizi televizyon izleyicilerinin gözdesi olmaya aday.

ŞAFAK VAKTİ

Nokia reklamlarıyla ekranda milyonların tanıyıp sevdiği, komedi dünyasının yeni yüzü Şafak Sezer'den müthiş bir güldürü. Yine Gani Müjde tarafından yazılan ve güçlü bir kadronun oynadığı dizide üç kağıtçı bir milletvekili, gariban bir baba ve ilk Türk yapışık ikizleri gibi tiplemel yer alıyor. Müthiş bir komedi...

KARMBOL KAMİL

Gazeteci Selahattin Duman'la Gaye Boralıoğlu'nun yazdıkları, Yeşim'ın ödüllü yönetmeni Sinan Çetin'in yönettiği harika bir güldürü. Mazlum görünümlü ama hinoğluhin bir tip... Akbank reklamlarında Ferhan Şensoy'u deli eden sevimli tipi Kenan Baydemir'le bol kahkahalı maceralar...

DELİKANLI

Yeşilçam'ın ödüllü yönetmenlerinden Orhan Oğuz'un yönetmenliğini üstlendiği dizide Bizimkiler ve Şehnaz Tango'daki rolleriyle tanınan Erdal Özyağcılar başrolde. Delikanlı'da Erdal Özyağcılar'ın yanı sıra Nurselİ İdiz, Ayla Algan ve Lale Oraloğlu gibi deneyimli oyuncular yer alıyor.

ATEŞ DANSI

Kara Melek'in senaryosunu yazan Nuran Devres'ten çarpıcı bir hikaye. Ünlü bir modaevinden manzaralar... Hırs, entrika, cinayet ve tutkularının esiri olan insanların sürükleyici ve ibret dolu hikayesi. Bu ilginç dizide Berna Laçin, Selda Özer, Aylin Arasıl ve Uğur Çavuşoğlu gibi isimler rol alıyor.

RUHSAR

Yasemince'yi yaratan Gani Müjde'nin kaleminden değişik, çarpıcı bir komedi. Dizide ölümün bile ayıramadığı bir karı-kocanın öyküsü aktarılıyor. Öldükten sonra bile kocasına göz açtırmayan Ruhsar Hanım'ın maceraları kahkahalarla izlenecek. Sinemamızın ödüllü genç oyuncusu Hande Ataizi ve Cem Davran, dinamik bir kadronun desteğiyle kamera karşısına geçtiler.

YALAN

Tanıtım filmiyle bile izleyici rekoru kıran ve diziye dönüştürülen, sürükleyici bir öykü. Sesiyle gönülleri fetheden Özcan Deniz ve podyumların güzel mankeni Esin Moralıoğlu'ndan süper bir dizi. İstanbul'da tutunmaya çalışan bir delikanlının aşk, gözyaşı ve umutlarının hikayesi.

AYRI DÜNYALAR

Tanıtım filmiyle patlama yapan öykü, şimdi de birbirinden sürükleyici bölümleriyle dizi olarak ekrana geliyor. Dizide, öz annelerinden ayrı büyüyen sevimli ikizlerin öyküsü anlatılıyor. Reklamların Sosis Kızı İpek Tugay, yine reklamların sevilen oyuncusu Kaan Girgin ve başı taçlı güzel Banu Sağnak, başrollerde.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!