Kamyonetle mezar taşı tanıtımı

Güncelleme Tarihi:

Kamyonetle mezar taşı tanıtımı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2008 15:28

BURDUR'un Gölhisar İlçesi'ndeki bir şirket, tasarladığı mezar taşlarını, kamyonetle şehir şehir dolaşarak tanıtırken, ilginç reklam tanık olanları ürpertti.

Haberin Devamı

Gölhisar'daki Erkal Ticaret Limited Şirketi, lamit taşından yaptığı dayanıklı mezar taşlarını tanıtmak için, Antalya, Burdur, Manisa, Aydın, Denizli, İzmir il ve ilçelerini kapsayan tanıtım turu hazırladı. Şirket ortaklarından Mehmet Ermumcu (57), kamyonet kasasına koyduğu örnek mezar taşlarıyla Manisa'nın Sarıgöl İlçesi'ne de uğradı. Mezar taşını görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi, kimileri “Böyle reklam mı olur” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Mehmet Ermumcu, mermerden yapılan mezar taşlarının bir süre sonra bozulduğunu, daha dayanıklı olan lamit taşından yapmaya karar verdiklerini belirtti. Ermumcu, “Ürünümüzü tanıtmak için böyle bir tanıtım yapmayı uygun gördük. Vatandaş bize yapılacak mezarını göstersin biz, bir ay içinde gelip yapıyoruz. Mezar taşlarımız iki tür. Kenarları korkuluklu olursa 500 YTL, korkuluksuz 400 YTL ücret alıyoruz. Buna herşey dahil” dedi.

Haberin Devamı

Tanıtım gezilerinde bazı vatandaşların tepkisini de aldıklarını dile getiren Ermumcu, “Bazı yörelerde ‘Bunu nereden getirdin? Böyle reklam mı olur’ diyenler oluyor. Kimileri de olumlu yaklaşıp ‘Bizlere sağlığımızda ölümü hatırlatıyorsunuz. Yaşamımızın kıymetini bilmemizi sağlıyorsunuz’ diyerek teşekkür edenler de çıkıyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!