Kamyon dehseti

Güncelleme Tarihi:

Kamyon dehseti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 1998 00:00

Haberin Devamı

Ümraniye'de aşırı hız yapan katı atık kamyonu, ters yöne girip bir otomobilin üzerine devrildi. Kazada otomobilin sürücüsü feci şekilde ezilerek can verdi, yanındaki arkadaşı yaralı kurtuldu.

Katı atık kamyonu ile Ümraniye'de aşırı hız yapan Ahmet Zeytin, ters yöne girip Oruç Şahin'in kullandığı otomobili paramparça etti. Şahin feci şekilde ezilerek hayatını kaybederken, yanında oturan Engin Kaya, 2 saatlik çaba ile araçtan çıkarılıp hastaneye kaldırıldı.

Kontrolünü kaybetti

Sürücü 33 yaşındaki Ahmet Zeytin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 34 LIP 37 plakalı katı atık kamyonu ile dün sabah 07.30'da müthiş bir hızla Şile Yolu- Sultançiftliği kavşağına girdi. Hız yüzünden kontrolü kaybeden Zeytin, karşı yöne girdi. Dengesini kaybeden kamyon, hiçbir kusuru olmayan Oruç Şahin'in kullandığı 34 FP 032 plakalı Lada marka özel aracın üzerine devrildi.

Prese girmiş gibiydi

Olay yerinde ölen 32 yaşındaki Şahin'in cesedi, prese girmiş gibi ezilen araçtan güçlükle çıkarıldı. Şahin'in yanında oturan ve yaralanan Engin Kaya ise itfaiyenin 2 saatlik çabası sonunda kurtarıldı. Trafik canavarı Ahmet Zeytin ise kazayı sıyrıklarla atlattı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!