Kamyon at arabasına çarptı: 3 ölü 1 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Kamyon at arabasına çarptı: 3 ölü 1 yaralı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 31, 2009 17:00

Konya'nın Çumra İlçesi'nde, 20 yaşındaki Derya Çelik'in birlikte çalıştığı ve iftar yemeğini hazırlamak için tarladan ayrılan annesi, babası ve iki kardeşinin bulunduğu at arabası kamyonun altında kaldı.

Haberin Devamı

Derya Çelik de tarladan uÄŸurladığı ailesinin, 5 dakika sonra cenazesine koÅŸtu. Sinir krizi geçiren Derya Çelik, annesinin cesedine sarılmak isterken yakınları tarafından engellenip, sakinleÅŸtirmeye çalıştı.Â

İçeri Çumra Beldesi'nde oturan çiftçi, 50 yaşındaki Zeki Çelik, eşi 49 yaşındaki Ümmü Çelik, kızı Derya Çelik, oğulları 12 yaşındaki Mustafa Çelik ve 6 yaşındaki İbrahim Çelik ile birlikte at arabasıyla sabah domates tarlasına gitti. Derya Çelik, tarlada çalışmasını sürdürürken annesi, babası ve 2 kardeşi saat 14.00 sıralarında iftar yemeğini hazırlamak için at arabası ile tarladan ayrıldı. Bu sırada 30 yaşındaki Hasan Hüseyin Kökdere yönetimindeki buğday yüklü 42 HC 685 plakalı kamyon, Konya- Karaman karayolunun 27'nci kilometresinde Zeki Çelik'in, kullandığı kamyona arkadan çarptı. Kamyonun altında kalan at arabasında bulunan Zeki Çelik, Ümmü Çelik ve İbrahim Çelik öldü. Yaralanan diğer oğlu Mustafa Çelik de ambulansla Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Mustafa Çelik'in sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi. At arabası ise kamyonun altında atla birlikte yaklaşık 100 metre sürüklendi. Kazada at da telef oldu.

Haberin Devamı

Tarlada çalışmasını sürdüren Derya Çelik kazayı görür görmez, koştu. Yerde yatan annesi, babası ve kardeşinin cesetlerine doğru yönelen genç kız annesinin cenazesine sarılmak isterken, yakınları tarafından engelenerek, sakinleştirmeye çalışıldı. Kamyon şoförü Hasan Hüseyin Kökdere, gözaltına alınırken soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!