Kamalak: Türkiye ondan yeterincei istifade edemedi

Güncelleme Tarihi:

Kamalak: Türkiye ondan yeterincei istifade edemedi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2011 18:10

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kamalak, “Bizler, onun belirlediği hedeflerden şaşmadan yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Kamalak, partilerinin il başkanlığı olağan genel kurulu için geldi Karabük'te, gazetecilere yaptığı açıklamada, eski Başbakanlardan Saadet Partisi Genel Başkanları Necmettin Erbakan'ı kaybetmenin üzüntüsünü, acısını yaşadıklarını, ülkenin ve hatta tüm İslam aleminin büyük bir insanı kaybettiğini söyledi.
Türkiye'nin, Necmettin Erbakan'dan yeterince istifade edemediğini belirten Kamalak, şöyle konuştu:
“Hocamız 40 yıldır 'ağır sanayi, milli sanayi, yerli sanayi' diyordu. Bakınız sokaklarımız, caddelerimiz ithal arabalarla dolu. Hatta daha da önemlisi Mehmetçiğin elindeki silahı, altındaki tankı ithal. Hep şunu dedi, 'Laz, Kürt, Türk ayrılamaz', yine 'Batının karşısında bir evrensel güç oluşturmalıyız' diyordu. Yokluğunu hissettirmemek için onun bize gösterdiği doğrultuda, belirlediği hedeflerden şaşmadan yolumuza devam edeceğiz. Hepimizin başı sağ olsun.”
Gazetecilerin parti genel başkanlığı için merhum Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın adının geçtiği yolundaki soruya Kamalak, “Biz bir teşkilatız, partiyiz, yetkili organlarımız var, kimin genel başkan olduğu önemli değil. Daima rahmetli Erbakan'ın yolundan gideceğimiz için, ülkemize hizmet edecek kişiler olacaktır” diye yanıt verdi. Kongre, Necmettin Erbakan'ın ölümü nedeniyle ertelendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!