Kalbinden bıçaklanan liseli Hasan öldü

Güncelleme Tarihi:

Kalbinden bıçaklanan liseli Hasan öldü
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 17:19

Batman'da, kavga ettiÄŸi Ö.D. (17) tarafından kalbinden bıçaklanan lise öğrencisi Hasan Kızılçınar (18), kaldırıldığı hastanede yaÅŸamını yitirdi. Olay sonrası gözaltına alınan Ö.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Â

Haberin Devamı

Olay, dün akşam saatlerinde, Gercüş ilçesi Kayapınar beldesi çarşı merkezinde meydana geldi. Lise son sınıf öğrencisi Hasan Kızılçınar ile Ö.D. arasında, henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüşürken, Ö.D., yanındaki bıçağı Kızılçınar'ın kalbine sapladı. Kanlar içinde yere yığılan Kızılçınar'ı görenler, sağlık ekibinden yardım istendi. İhbarla gelen sağlık görevlileri, ağır yaralı Kızılçınar'ı ambulansla Gercüş Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hasan Kızılçınar, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası gözaltına alınan Ö.D., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ö.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Kayapınar Lisesi'nin başarılı öğrencilerinden olduğu belirtilen Hasan Kızılçınar'ın cenazesi, bugün ailesi, yakınları ve arkadaşlarının katılımı ile Kayapınar beldesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi. 

Haberin Devamı

Kayapınar Belde Belediye Başkanı İsmail Koruyan, "Hasan, örnek bir öğrenciydi. Okul dışında yaşanan bu üzücü olay, bizi olduğu gibi belde sakinleri ile sınıf arkadaşlarını sarstı. Başarılı öğrenci için hem okulda hem de belde de 1 günlük yas tutuldu" dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!