Kalbim 5 aydır boş

Güncelleme Tarihi:

Kalbim 5 aydır boş
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2007 00:00

Ünlü sanatçı Seda Sayan, Tamer Karadağlı ile aşk yaşadığı dedikodularına açıklık getirdi.

Haberin Devamı

Foto galeri - Seda Sayan'ın fotoğrafları için tıklayınız...

Ramazan Bayramı'nın birinci gününde Antalya’nın Kemer İlçesi’ndeki Limak Limra Resort Hotel'de hayranlarının karşısına çıkan Seda Sayan, yaşamında biri olup olmadığı sorusu üzerine, “5 aydır kalbim boş. Hiç beni böyle dedikodulara karıştırmayın. Kanal D'deki sabah programının dışında bir de yeni bir diziye yoğunlaştım” dedi.

Dizide kendisinin koruması rolündeki Tamer Karadağlı'na övgüler yağdıran Sayan, “Koruma rolü için gitmiş eğitim almış. Tamer Karadağlı gerçek bir oyuncu. Rolüne çok iyi hazırlanıyor. İlk defa ben onda gördüm gerçek bir oyuncunun eğitim aldığını” yorumunu yaptı.

Avşar'ın annesine geçmiş olsun
Konser öncesi kuliste gazeteciler aracılığıyla herkesin bayramını kutlayan Seda Sayan, akciğer rahatsızlığı nedeniyle 4 aydan bu yana tedavi gören Hülya Avşar'ın annesi Emral Avşar için üzüldüğünü söyledi. Her ne kadar iş gereği Hülya Avşar ile rekabet ortamında çatıştıkları noktalar olsa da çok üzüldüğünü belirten Sayan, “İlk hastaneye kaldırıldığında Hülya Avşar'ı aradım ve ‘Geçmiş olsun' diledim. Bana merak edilecek birşey olmadığını söyledi. Durumun kötülüğünü kimseye belli etmediler. Hastalığının devam ettiğini gazeteden öğrendim. Çok üzüldüm. Emral abla beni sever ve benim de ona karşı zaafım vardır. En kısa zamanda gidip ‘Geçmiş olsun' dileyeceğim. Hülya'ya ya da büyük geçmiş olsun. Biz birbirimizi tetiklesek de, böyle durumlarda birbirimize destek oluyoruz. Üzüntülü günlerimde ilk Hüya aradı” diye konuştu.

Haberin Devamı

Hayranlarını coşturdu
Sahneye derin göğüs dekolteli yeşil kostümüyle çıkan Seda Sayan, yaklaşık 500 kişiye şarkılarını seslendirdi. Kenar masaların boş kaldığı gecede, Sayan repertuarına hareketli parçalarla başladı. Konseri izleyenleri coşturmasını bilen Sayan, ilk şarkısından sonra seyircilerin de bayramını kutladı. Sayan'ın konseri 1.5 saat sürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!